Zari
ohodnotit

Jak jsem poznal vaši matku [TV seriál]

Naháč (2008) - 9. díl (4. série)

The Naked Man

Rok:
2008
Délka:
25 minut
 

Obsah filmu Naháč

 
Mitch je neatraktivní týpek, který vymyslel způsob, jak se vyspat s atraktivní dívkou. Stačí využít momentu překvapení a ve správnou chvíli se svléknout do naha. A Mitch tvrdí, že ve dvou ze tří pokusů uspěje. Takže Barney, Marshal a Ted vyrážejí otestovat své verze Naháče.

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2013
Naháč
The Naked Man - nahatý muž, nám odkazuje na   nejrůznější superhrdiny, jako je   "Spiderman", "Superman",   "Batman", "X-men" a mnoho   dalších. Protože Naháč je opravdový super   hrdina. Jestli jste hledali recept na to, jak se   co nejsnadněji vyspat s ženou, zde je řešení.   Pod nějakou záminkou se dostaňte k ní domů,   počkejte si až si odskočí do kuchyně, na   záchod či kamkoliv a mezitím se plně   vysvlečte do naha. Když přijde, nebude už nic   mezi Vámi a ní. Prý to funguje ve dvou ze tří   případů. Přemýšlím nad tím, že bych to   také vyzkoušel, na druhou stranu se stále   značně obávám. Ale co, přinejhorším mě   vyhodí na ulici :)
Naháč je také část obce   Vranov, kudy prochází Dé jednička, kousek za   Prahou. Odteď vždy když tudy pojedu, vzpomenu   si právě na tuto epizodu.
Herečka, která se   mi velmi líbí a která bohužel nedostává až   tolik prostoru je Tedova dcera, kterou ztvárnila   překrásná Lyndsy Fonseca. Škoda že její   jedinou pózou kterou můžeme v seriálu   zahlédnout je sedákování na gauči. Což je   upřímně škoda...
Petantino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2013
Nač se kvalitně oblékat kvůli sexu, když   stačí svléknout se? Sexuální metoda zvaná   Naháč je vynikající, zábavy je s ní dostatek   a možná i vyvsvětluje Barneyho závěrečné   rozhodnutí, že raději bude běhat po městě   nahý, než by si na sebe vzal neznačkový oblek.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Park Hyo-joon

Park Hyo-joon

Veska Vrteva

Vrteva Veska

Naposled navštívené:
Park Hyo-joon

Park Hyo-joon

Veska Vrteva

Vrteva Veska