Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Rvačka

 
Ted s Barneym utrpí zranění při rvačce a pak svými šrámy oslňují dívky v podniku. Jenže po podání žaloby za napadení přiznávají, že se nepoprali a ty tři muže zmlátil nepříčetný barman Doug. Obvinění je staženo, ale Doug neodpouští, když mu kamarádi nekryjí záda. Nenajde se však mezi přáteli skutečný rváč?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2013
Rvačka
Jak už název napovídá, v tomhle díle půjde   hlavně o rvačku (The Fight - souboj). Ted s   Barneym se totiž přišmodrchají k jedné   šarvátce, z které úplnou náhodou vyjdou jako   vítězové. I když ženy říkají, že rváče   rády nemají, ve skutečnosti drsňáky   obdivují. Také jsem se bohužel párkrát   porval, ale vždycky lepší odejít s rozbitým   nosem než se někde jako srab krčit v   rohu.
Nejlepší v tomto díle je Marshall a jeho   vzpomínání na dětství. Můžeme zde zas po   dlouohé době vidět jednoho z jeho bratrů,   kterého hraje pro mě naprosto neznámý herec   Ned Rolsma. Trochu mi jeho rodina připomíná   rodinu Wieslových, nebo jak se píšou, z   "Harryho Pottera". Také věčné   sourozenecké šarvátky, ve skutečnosti však   nakonec drží pěkně pospolu. A shodně mají i   velmi rozvětvenou rodinu :) Jinak čtvrtá série   je pro mě tak trochu jako houpačka. Některé   díly jsou fakt špičkové, jiné jsou dosti pod   průměrem. Tenhle zrovna má ale dost slušnou   kvalitu. I když jsem trochu zklamán, když jsem   viděl, že má být i devátá série...
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2013
Ted bere boj jako novou zkušenost. Barney zase   cítí, že šrámy získané ze rvačky by mu   mohly přihrát do postele Robin. Jejich bitka je   vtipná, zranění bolestivá, vítězství   legendární a ti malí spratci ze školky by si   zasloužili dostat světelným mečem na holou.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Yoshiyasu Hamamura

Hamamura Yoshiyasu

Naposled navštívené:
Yoshiyasu Hamamura

Hamamura Yoshiyasu