Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Jéé

 
Jééčivky jsou nezadané dívky, které svým bujarým "Jéé" reagují v podstatě na cokoli. Barney je miluje, Lily jimi pohrdá a Robin se k nim hodlá přidat. Mezitím GNB hodlá postavit novou centrálu a hledá nejlepší projekt. Dokáže však předseda výběrové komise Barney podpořit skvělý projekt svého kamaráda Teda, když konkurenční firma Sven nabízí budovu ve tvaru tyranosaura, v jehož hlavě by měl Barney kancelář a tlačítkem by ovládal chrlení ohně z jeho tlamy?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2013
Jéé
Všichni asi známe Duffmana ze   "Simpsonů", který hlášku Jéé, v   originále Woooo! také používá. Avšak v   jiném duchu, než ječivky. Ječivky jsou   vlastně holky, které zná asi každý, kdo   někdy navštívil nějaký klub nebo bar. Drží   se pohromadě a ječí při každé   příležitosti. Přesně tak, jak je popsáno zde   v seriálu. Musím říci, že někdy se tvůrci   trefí přímo do reality a pěkně ji zparodují.   Navíc v tomto díle je i pěkná narážka na to,   jak Američané vůbec neovládají zeměpis.   Barney si klidně spojí Francii a Švédsko do   jednoho a vůbec mu to nepřijde divné. Ale ruku   na srdce, jak jsme na tom my s geografií mimo   Evropu? Asi bychom taky dost pokulhávali, už   jenom s Amerikou a státy, které se tak často ve   filmech a seriálech nevyskytují. Takže nakonec   si nemáme vůbec co vyčítat.
Jako guest star   se tentokrát objevil Bryan Callen, který je   znám hlavně z "Pařby ve Vegas" nebo z   "Pařby v Bangkoku", "Scary Movie   4" nebo "Warrior".
Jako nejlepší   moment tohoto dílu považuji Švédy SVAN a   jejich projekt budovy ve tvaru tyranosaura rexe.
Petantino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.3.2013
S Barneym je zábava, neboť je velkým fandou   pitomých jééčivek, vyhlašuje konferenční   hovory za účelem chlastání v pracovní době a   s přehledem zapomíná na kamarády, když mu   někdo pošimrá jeho ego. V tomto díle zkrátka   Marshallovo kamarádství, Tedovo nadšení,   Lilyna usedlost ani Robinino ječení neznamenají   nic v konfrontaci s legendárním Barneym.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama