Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Případ lichého střevíce

 
Mladý řidič se svojí šílenou jízdou autem vyhne srážce s mlíkařem Povondrou (Jaroslav Moučka), na prázdné ranní ulici. Z auta vypadne dámská bota, která skončí v kamnech v Jedové chýši. Mladík zastaví v nemocnici a bezvládné tělo dívky odnese na příjem. Zde je doktorem prohlášená za mrtvou, na následky velkého požití kokainu. Mlíkař Povondra si zapamatuje poznávací značku auta a tato informace dovede kriminalisty k bohaté rodině továrníka Kozáka (Ilja Prachař), kteří mají syna Jana (Jiří Kodet). Vyšetřováním mezi mládeží (Martin Štěpánek, Jana Drbohlavová) v okruhu Jana Kozáka, se policejní rada Vacátko dozví jméno mrtvé. Jde o Týnču...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV ]
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Případ lichého střevíce >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.7.2019
To se divím, že soudruzi dovolili díl kde   kromě vraždy jde i o kokain. Slušný díl,   nechybělo pár dobrých hlášek a vtipů, ale i   zajímavých momentů. Překvapilo mně že   kokainu zde pan Marva říkal lidově   "koks" no zas to asi mělo ukázat   bohaté továrníky a jejich zkažené děti:-)
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.11.2015
Prvorepubliková zlatá mládež, akční útěk   mladého pána Jiřího Kodeta před průšvihem,   který špatně skončí, ale možná ty boží   mlýny mlely rychleji. Anebo to byla jen náhoda?
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.4.2015
Ani zde se úmrtí nevyhnulo vlivem   předávkování drog, v tomto případě   kokainem. Stopy nevedou nikam jinam než k bohaté   rodině. Atmosféra je v tomto případě krapet   volnější, ale pořád vkusná.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Případ lichého střevíce (1969) [TV epizoda]Případ lichého střevíce (1969) [TV epizoda]Případ lichého střevíce (1969) [TV epizoda]Případ lichého střevíce (1969) [TV epizoda]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Takaaki Ishibashi

Ishibashi Takaaki

Dorota Třešňáková

Třešňáková Dorota

Naposled navštívené:
Takaaki Ishibashi

Ishibashi Takaaki

Dorota Třešňáková

Třešňáková Dorota