Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Vulgarismy

 
V rámci úspor se Eva rozhodne propustit profesionální překladatelku Danu a překlady svěří Karlovi, který přece „umí“ anglicky. Zoufalý Karel, jehož angličtina čítá asi 200 slov, Danu dále platí ze svého, aniž by jí o zrušení spolupráce se studiem řekl. Překlady následně vydává za své.

Ve studiu začal pracovat režisér Janda, ale hned jeho první směna – dabing maďarského artfilmu s Filipem Švarcem – skončí jako fiasko. Na Švarcovy opakované zoufalé pokusy vystihnout psychologii první věty reaguje Janda výhružnými připomínkami a vzteklými výlevy, následkem čehož herec končí v totálním fyzickém i psychickém rozkladu a začíná...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vulgarismy >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2018
Vysrknout dědka
Zatím nejlepší díl z miniseriálku Dabing   Street, který tentokrát zcela ovládla postava   zlého režiséra v podání Miroslava Krobota. Po   dlouhé době jsem se musel smát u televize   nahlas při jeho hláškách. Zrovna tak je   stoprocentní scéna z rodičovského schůzky v   základní škole, kde překladatelka Dana po   telefonu konzultuje s technikem Karlem anglické   výrazy pro felaci a jejich adekvátní překlad   do češtiny. Dozvěděl jsem se několik nových   výrazů, nicméně všechny jsou vtipné a   vystihují tuto činnost přesně. Chudák Viktor   Preiss.
FLA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.1.2018
Výborná pecka, tenhle díl. Bavil jsem se   skvěle, ale co vyzdvihnu byl zlej režisér v   podání M. Krobota, jeho hlášky byly   vražedný:-)
Frolíček
Hodnocení:
Přidáno: 30.1.2018
Být hercem je řehole, někdy vzteklí   režiséři lámou ruce a škrtí je, jindy je   vyschízují tak, že se herec počůrá. A nutit   je mluvit sprostě, no tak to už vůbec ne.   Naštěstí čeština je bohatý jazyk a když je   třeba „přeleštit haubnu“, tak se to dá   opsat spoustou jiných květnatých výrazů, že   pane Preis(i)!


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vulgarismy (2017) [TV epizoda]Vulgarismy (2017) [TV epizoda]Vulgarismy (2017) [TV epizoda]Vulgarismy (2017) [TV epizoda]
Reklama