Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Chalupáři [TV seriál]

Zasloužilý všeumělec (1975) - 5. díl

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
55 minut
Premiéra v ČR:
14.12.1975

Komentáře k filmu Zasloužilý všeumělec

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
jarda53
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.6.2014
Role Evžena Humla se chystala   pro Marvana, ale po jeho   těžké nemoci, roli zdědil   Jiří Sovák, který toho   bručouna umí také zahrát.   Bohouše Císaře hraje Josef   Kemr, pro všechny herce bylo   filmování, bráno jako   dovolená a velká oddychovka,   díky dobrým hercům,   skvělému scénáři, baví   díky i režiséru Františku   Filipovi, své diváky i po 40   letech. V tomto příběhu   nastrká do pojistek "   hřebíky", mohou   vyhořet a začít od píky,   zachrání tisíce kuřat.   Ljuba Skořepová, která   hraje Aranku, po své   divadelní derniéře, při   příležitosti oslav 40 let   od natočení Chalupářů,   národu sdělila, že viděla,   co se dělá s kuřátky, jak   se melou do paštik a od té   doby se na kuře nemůže ani   podívat. Bohoušovi se dá za   záchranu tvorečků ocenění   " zasloužilý   všeumělec"
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.6.2020
Vrcholem této epizody je   vesnický bál a dva kohouti   naparující se okolo jedné   slepice. Je to docela vtipné,   i když trochu uřvané.
A pak mě také   rozesmálo, jak se vymýšlel   dar nedar pro Bohouše.   Hlavně, aby to nic nestálo:)
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.6.2012
Zasloužilý všeumělec
Josef Kemr, který v minulém   díle zachránil drůbežárnu   má dostat čestný titul   Zasloužilého všeumělce,   tedy takovou parafrázi na   Zasloužilého umělce. Ani   vlastně nevím, proč stát   tato ocenění zrušil,   nejspíš proto, že původně   pocházeli ze Sovětského   svazu a po revoluci holt   všechno ruské bylo špatné.   I když, mě osobně je to   jedno, do kina bych na film   nešel jen kvůli tomu, že   tento herec je vyznamenán   naší republikou :)
Trošku víc prostoru tu   dostane i Jiří Schmitzer,   vnuk Jiřího Sováka (myslím   tím filmový vnuk). Ten se po   vzoru svého dědečka, který   se snaží pořád získat   Jiřinu Bohdalovou, rozhodne   na hasičském bále také   někoho ulovit.
Celkově se mi zdá, že   kvalita dílů mírně, ale   opravdu jen lehce mírně,   stoupá, a že jednotlivé   scénky začínají být i   vtipné (třeba   předělávání obrazu mě   celkem pobavilo). Ale i   přesto, že bych si strašně   rád seriál užíval víc,   tak už holt jsem jiná   generace která nemá o   chalupaření ani páru a tak   nezbývá než věřit, že   dříve se tak lidé opravdu   bavili a odreagovávali...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Případy 1. oddělení (2014) [TV...

20:10 - 21:10

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

20:00 - 21:00

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

20:20 - 21:40

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Malý pitaval z velkého města (...

20:15 - 21:40

10 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Reklama