reklama
 
ohodnotit

Zúčtování s minulostí

Was tun, wenn's brennt?

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
97 minut
„Většina rebelů se v dospělosti zařadí do společnosti, ale co když stará historie náhle zaklepe na dveře?“

Celkové hodnocení filmu Zúčtování s minulostí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2012
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.1.2012
jirry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.9.2011
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2012
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2012
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.12.2011
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.9.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2008
Buckmister
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.12.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih110178minih110178Pryč od pece (2013) 
Out of the Furnace n
minih13273minih13273My z Kronštadtu (1936) 
My iz Kronštadta n
minih24944minih24944Řeč peněz (1997) 
Money Talks n
minih4581minih4581Bratr doktora Homéra (1968) 
Brat doktora Homera n
minih60035minih60035Černý déšť (1989/1) 
Kuroi ame n
minih109823minih109823Kolonie (2013) 
The Colony n
minih42389minih42389Rodinná dovolená a jiná neštěstí (2006) 
R.V. n
minih101304minih101304X-Men: Budoucí minulost (2014) [2k digital] 
X-Men: Days of Future Past n
minih25787minih25787Sever a Jih (1985) [TV seriál] 
North and South n
minih20872minih20872Sázka na smrt (1988) 
The Dead Pool n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 % (9)
6   - curil
4   - Hugin
5   - jirry
10 - whack
6   - Petak69
3   - luan66
5   - petule611
6   - rosta12
8   - Buckmister

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Margaret Thatcherová: Železná ...

08:30 - 10:00

44 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

08:50 - 09:45

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:35 - 09:15

39 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150703
Osobností: 634101
Fotografií: 574731
Plakátů: 273075
Obsahů a biografií: 138428

Poslední komentáře

Až na krev (2007)

Motor kapitalismu...

Až na krev
Je to drsný western z   prostředí "naftokopů".   Sugestivní a syrový a místy   s drsnými scénami, jak od   Tarantina. Film je natočen   podle více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Jeeeeej,dalsia nadherna ceska   rozpravka. Krasne spracovana   do detailov, vsetko bolo tak   prepletene a nakoniec sa   vsetko rozuzlilo......čerti   budu vzdy top.

Autor: janka29 | Hodnocení: 10 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Silnej filmek, trojportrét   tří postav, které se   každá po svém, i   společně, vyrovnávají se   svými bolestmi, ze ztráty   blízké osoby. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Typické současné akční   scifi s Dwaynem Johnsonem v   hlavní roli a to je jediné   plus. Jinak mi ty gorily,   godzily, autoboti a kaiju   více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Hrdinové ohně (2017)

Hrdinové ohně
Obvyklý hrdinský příběh   "podle skutečné události"   na kterém je dobré několik   věcí. Herecké výkony v   první řadě. Také to   scénář nijak více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.259/0.218