Zari
ohodnotit

Obsah filmu Jezero hrůzy

 
Klasický horor, se vším co k němu patří. Velký pochmurný dům u jezera, staré vraždy a nové oběti. Kvílící vítr bičuje stromy v bouřlivé noci roku 1940. Jako ozvěna hromu vtrhne do starého viktoriánského domu na samotě u jezera muž. Rozhněvaný a plný hrubosti. Strachem ovládaná matka schovává svého malého syna do podkroví. Ten se stane jediným svědkem její vraždy. Když muž dům opouští, ozvěna mu donáší slova chlapce z úkrytu. "Jsi prokletý, nemůžeš uniknout!" Teď je rok 1996 a skupina přátel plánuje společný víkend. Alabert nabídne jako místo k odpočinku dům u jezera, který patří jejich rodině. "Byl sice nějaký čas opuštěný, ale bude to...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Ralph E. PortilloRalph E. Portillo  
hraje:
Corey HaimCorey Haim.....Albert [24]   
Bo HopkinsBo Hopkins.....šerif Harris [58]   
Mario LópezMario López.....Steve [22]   
Kevin CaseyKevin Casey.....útočník   
Cynthia BakerCynthia Baker.....Marge [49]   
Mark GintherMark Ginther.....Harry Kemp   
Lauren ParkerLauren Parker.....Sarah   
Randy JosselynRandy Josselyn.....Bobby [22]   
Mathea WebbMathea Webb.....Christy   
Michael WiseMichael Wise  
scénář:
Michael EdwardsMichael Edwards  
námět:
Jalee BaileyJalee Bailey.....příběh   
hudba:
Robert J. WalshRobert J. Walsh  
kamera:
Keith HollandKeith Holland  
střih:
Carlos PuenteCarlos Puente  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Jezero hrůzy >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

261972
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.6.2011
"Jezero hrůzy" nemá s horrorem   příliš nic společného. Je to směs   nekvalitního příběhu a tvůrci do něho nedali   nic logického. Zkrátka nic, co by divák   pochopil a nemusel si to pouštět několikrát,   aby to konečně pochopil. Je fakt ale, že na   začátku "Jezero hrůzy" zaujme. Máme   tu pomateného vraha, který zavraždí ženu.   Krev se tu objeví. Pak jdeme do současnosti a   parta teenagerů si vyjede na víkend k jezeru. No   a pak film začíná jít pomalu do háje Stále   se tam mluvilo o duchu v jezeře, který zabíjí   lidi i zvířata, ale ouvej! Do konce "Jezera   hrůzy" se Vám ukáže jen bílá mlha,   která z jezera vylézá za zvuku bubnů. Tak kde   je ten duch? Že by to byl ten indián, co jen   otravoval postavám život a byl k smíchu a   večer si vždycky udělal táborák? Kdo ví. Nic   z toho není vysvětleno. Ani to, jak se zlý duch   stal zlým duchem. Minuty "Jezera   hrůzy" jsou zhruba v polovině a divák   vidí, jak vlk se zelenýma očima jde lesem a   zaútočí tam na nebohou dívku. Je asi trochu   jasné, že toho vlka "zaklel" ten onen   zlý duch, ale divák bohužel neví, jakým   způsobem. Každopádně střih je tu mizerný.   Divák nevidí útočícího vlka, ale jen oběť.   Krev tu sice je, ale tvůrci jí hodně šetřili.   Pak je to ještě horší. Dvoum teenagerům se   během pobytu u "Jezera hrůzy" začnou   měnit charaktery a to tak, že třeba jen   koukají doblba, nebo se záhadně zastaví a   opět koukají kdoví kam. Na konci filmu se pak   vysvětlí, proč a co se jim to vlastně dělo.   Celkový dojem z "Jezera hrůzy" není   nadprůměrný, ale spíše lehce průměrný,   protože svou nelogikou diváka odláká a ten ho   začne brát jako humorný film, který ovšem   nemá žánr, protože ani horror a ani thriller   to rozhodně není.
Mirik0411
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.8.2010
Začína to v celku do pohody, len škoda, že len   prvých päť minút. Potom dlho žiadna   zaujímavá udalosť až v nejakej trištvrtke   filmu. Pod chvíľou som váhala či to je vlastne   horor. Príroda pekná, ale málo akcie a stachu.
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.3.2009
docela dobrý horor,velký dům u jezera a   démonem posedlý kluk,klasika,mysterioza a   sekyra
pravý horor do pravé deštivé noci


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama