ohodnotit

Zee a spol.

Zee and Co.

Další název:
X, Y and Zee
Žánr:
Rok:
1972
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Zee a spol.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.10.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2015
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2015
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2013
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.6.2019
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.8.2019
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3766minih3766Benátská noc (1986) 
La venexiana n
minih32893minih32893Mužská záležitost (2002) 
A Guy Thing n
minih35216minih35216Mezi cizinci (2002) 
Cuori estranei n
minih11635minih11635Lovec lidí (1986) 
Manhunter n
minih15967minih15967Plyšový medvídek (1994) 
L'ours en peluche n
minih13132minih13132Muž na střeše (1976) 
Mannen pa taket n
minih3019minih3019Anděl zkázy (1962) 
El Ángel exterminador n
minih34395minih34395Druhá strana postele (2002) 
El otro lado de la cama n
minih102206minih102206Nymfomanka (2013) 
Nymphomaniac n
minih43869minih43869Dostihová horečka (1976) 
Febbre da cavallo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 % (7)
7   - curil
6   - MysteryIll
7   - zepo
8   - oulisna
5   - Manučao
4   - wrangler
8   - Johnny1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157169
Osobností: 646886
Fotografií: 601800
Plakátů: 287203
Obsahů a biografií: 144147

Poslední komentáře

Sdílej (2019)

Sdílej
Odpudivá slečna patrně   indoizraelské národnosti se   na párty zlíská do němoty   a po nějaké době zjistí,   že se kdesi vyskytuje video s   více >

Autor: corea | Hodnocení: 1 / 10

Děvče z předměstí anebo Všecko p...

Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo
Jako představení této   pannenské taškařice na   divadle by snad šlo ale film   je tak rozvláčný, i když   film je nadupán skvělými   herci, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Valutová příhoda (1986) [TV epiz...

Valutová příhoda
Vaculík jako naivní   číšník, který si chce   pomoct kšeftíkem k   penězům. Příběh nijaký,   mě však ale vždy na tomto   dílu zaujme   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Román pro muže (2010)

Román pro muže
Miroslava Donutila jsem jako   herce nikdy moc neuznávala,   ale je mu třeba přiznat ke   cti,že v Románu zahrál   nechutného manipulanta velmi více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Ticho před bouří (2018)

Ticho před bouří
A tak by to byl možná   skvělý film bez těch   zbytečných scén. Těch je   tu více než je zdrávo. No,   škoda, takže když   spočítám tu hluchotu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.287/0.258