ohodnotit

Zběsilá jízda

Autobahnraser

Další název:
A2 Racer; Porta Westfalica (prac. název)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
87 minut
„Kdo nebrzdí, jede rychleji!“

Komentáře k filmu Zběsilá jízda

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 12
JanaOss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Řekla bych, že tento film je   parodií na známý film o   závodech s auty Rychle a   zběsile. Mladý policista a   doslova karikatury policistů   kolem něj včetně jeho   velitele a na druhé straně   závodníci tajných závodů   na silnicích, které jsou   protizákonné. Nenápadný   chlapeček ukáže, ¨co v   něm je a zase to vyhraje.   Klasické téma dost dobrých   komedií.
mafia610
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
super auta , chcelo by to   pokracovanie
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2017
Jak každý jistě poznal,   německá produkce si   tentokrát vzala na paškál   americký snímek ´Rychle a   zběsile´ a francouzský   ´Taxi´, z každého si vzala   určitý motiv a natočila   komedii, která se kupodivu   povedla. Zpočátku to sice   hraničí až s parodií, ale   později se děj přeci jen   vyvine v klipový zábavný   film plný adrenalinu,   rychlých aut, krásných   německých děvčat a   neschopné policie, kde se   projevuje charakter nám   dobře známého   francouzského vrchního   inspektora Giberta. Takže   jednoduchý ryze popkornový   film převážně pro mladé   diváky, který umí svým   otevřeným humorem a   nadsázkou zaujmout.
nick4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2009
akční komedie z prostředí   tunningu.Film,který celkem   ničím nepřekvapí ve stylu   podobných filmů z   USA.Spousta pěkných   automobilů a hezkých   dívek.Některé i vtipné   scény jsou zpomaleny jako v   Matrixu.Prostě totálně   oddechový film na   pročištění hlavy.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Tak trochu styl rychlé a   zběsilé.Pěkná auta , holky   a spousta rychlosti.Člověk   se i zasměje čeho jsou   policisté schopni.Nejvíce   nás doma pobavila scéna se   zubama na volantu jak kdybych   viděl svojí tchýni.
LordSpawn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Hodnocení LordSpawn
Nemeckej taky docela dobre   filmek jsou tam nejaky otuneny   auta ale je to spis na zasmani   komedie než nejaka brutalni   akce ale i tak jsem ji mel   pujcenou na DVD a docela jsem   se i bavil
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.10.2009
Film je na zname tema o   rychlych autech.
A na   to,ze je z nemecke   produkce,nebyl vubec   spatny.
Docela me   zaujal.
Kaaza
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.10.2011
Na němce docela povedený   snímeček si myslím. Čekala   jsem ptákovinu, ale vyklubala   se z toho ale celkem pohodová   komedie. Nic nečekejte a   nebudete zklamáni.
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.5.2012
Automobilové honičky nejsou   můj šálek, upřednostňuji   jinou akci. Přesto, zejména   díky občasným frkům a   atraktivním slečnám, film   jednou za čas můžu. Oprava   auta je fakt dobrá:)
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.6.2006
Německá klasika,občas jak   Kobra 11, kdy všechno   lítá,ale jinak povedý   snímek,jednoduchý,trochu   uhozený příběh o   amatérech jenž našli   zalíbení v   rychlosti,uvidíte americké   sporťáky i staré   golfy,krásné ženy i   romantiku.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.10.2019
Německý pokus o Rychle a   zběsile. Vidět se to dalo,   pěkné auta a holky, ale   celkově to působí takovým   levným dojmem.
btip007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Parodie na film Rychle a   zběsile. Ve filmu je pár   vtipných hlášek, kvůli   kterým se vyplatí snímek   jednou shlédnout. Film má   rychlé tempo, minimum   hluchých míst a jediné co   bych hodně vytknul, je fakt,   že z policajtů dělají, až   příliš velké pitomce.   Záměrem jistě bylo přidat   na komičnosti, ale myslím   si, že to spíš filmu   uškodilo. Celkově, to je,   ale ve svém žánru jeden z   mála filmů, který mě   celkem pobavil. Rozhodně   víc, než podobně laděný   snímek Taxi.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27112minih27112Živelná pohroma (1999) 
Forces of Nature n
minih44777minih44777Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video] 
Wrong Turn 2: Dead End n
minih28191minih28191Ruka zabiják (1999) 
Idle Hands n
minih161025minih161025Kursk (2018) 
Kursk n
minih139314minih139314Sázka na nejistotu (2015) 
The Big Short n
minih28263minih28263Virus (1999) 
Virus n
minih21820minih21820Útěk z New Yorku (1981) 
Escape from New York n
minih142653minih142653Kung-fu jóga (2017) 
Kung Fu Yoga n
minih55245minih55245Mrtvý princ (1971) [TV film] 
Mrtvý princ n
minih46341minih46341Příšera ze šatníku (1986) 
Monster in the Closet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69 % (82)
6   - SvoKar
9   - martin.stu
7   - M.A.G.
4   - Lienocka22
6   - georginaa
7   - Langley
6   - vlk1410
6   - hejtman
7   - killy
4   - red.mann
8   - nick4
5   - netopir55
7   - Kycky
5   - Jarda.ftr
4   - fred.appl
9   - caseyjones
6   - Sanchez
5   - luan66
7   - K3
8   - wena

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Občan Havel: Odcházení

17:15 - 18:15

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158884
Osobností: 651135
Fotografií: 609038
Plakátů: 290094
Obsahů a biografií: 146101

Poslední komentáře

Toman (2018)

Toman
Myslel jsem, že to bude   spíše nezáživný dobový   snímek o kšeftmanoj, který   uměl dělat obchody a to v   době poválečné zde u nás.   Ejhle více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Percy Jackson: Moře nestvůr (201...

Percy Jackson: Moře nestvůr
O dost slabší než   jednička. Prostě typická   nastavovaná kaše. Ale jsou i   horší počiny.
Ovšem díky   českému dabingu ještě tak   dvě hvězdy více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 6 / 10

Toman (2018)

Toman
Film je hodně kritizován ze   levice, já to budu kritizovat   z pravice. Ukazuje komunisty   moc jako lidi. Při složení   komunistické garnitury v   únoru se nedivím, že vznikl   výraz židobolševismus.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Narcos (2015) [TV seriál]

El Patrón

Narcos
Hodnotím podle prvních dvou   dílů, které byly do   dnešního data odvysílány   na Prima Cool v českém   dabingu. Dabing hodnotím   pozitivně, více >

Autor: GeorgeB | Hodnocení: 9 / 10

Ilovajsk (2019)

Velmi mile mě překvapil

Ilovajsk
Protože ještě není   žádný komentář, tak   nějaký napíšu. Na filmu   jsem byl v brněnském kině   Art, je to festivalový   snímek, takže jsem více >

Autor: VVelda | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.072/0.057