Zari
ohodnotit

Zabij, nebo budeš zabit

The Condemned

Další název:
Die Todeskandidaten; Odsúdení (SK); Zabi, lebo ťa zabijú! (SK); Zabi, lebo budeš zabitý (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
100 minut
„Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život zpět.“

Komentáře k filmu Zabij, nebo budeš zabit

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 28
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.8.2012
Ve výsledku na mě film   působil hodně rozporně.   Vlastní nápad na show (pro   film) dobrý, ale moralismy   (pravdivé) okolo tomu   dávají úplně jiný   rozměr. Akce slušná, občas   zběsile stříhaná; při   pohledu na ženy se mi   vybavila Kur. nakládačka -   udělat to jen s ženami, měl   by sledovanost ještě   větší:) Některé scény,   byť ukázané z dálky nebo   "jen" naznačené,   na mě byly trochu moc.
S těmi moralismy   souhlasím, přestože mám   rád akci, ale hranou.   "Snuff film" (nebo   jak) jsem nikdy neviděl, tak   nevím.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.3.2014
Celkové hodnocení snižuji o   hodně za naprosto debilní   scénu s telefonováním   hlavního hrdiny své babě. A   za další debilitu, totiž tu   vzpouru tv spolupracovníků.   Přece od začátku věděli,   do čeho lezou a co se bude   točit, takže ty kecy a   sračky kolem dokola si mohli   autoři nechat pro mateřské   školy. Je to veliká škoda,   jinak poměrně svižný a   odpočinkový film se   dostává do rádoby   filosofické polohy a to   naprosto zbytečně. Už ani   nepíši o dalších   nesmyslech, jako třeba kde   vzal Jack lepicí pásku atp.   Takže plusy za poměrně   svižný děj a za sympatické   hlavní protagonisty.   2012090610212/1O857
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Velmi jednoduchý děj, který   je v dnešní době plné   "REALITY" show velmi   na místě. Nejenže se   zabývá tématem zobrazované   reality, ale dotýká se také   tématu etiky - co zobrazovat   a co již ne.
K ději   samotnému není co dodat -   prostě se vraždí, dokud   nezůstane ten hodný a ten   špatný, přičemž ten   špatný nakonec opravdu   špatně skončí.
Hlavní hrdina mi   připomíná Schwarzenegera a   jemu podobné, neboť jeho   mimika takřka neexistuje,   zachovává neustále kamennou   tvář... také amíci jsou   jako obvykle stádo bláznů,   co na takovou show kouká a   srdceryvně v hospodě fandí   svému oblíbenci - to už   bylo trochu moc, ale!!! vůbec   pokus o natočení filmu s   touto tématikou - násilí v   přímém přenosu, koupení   člověka...už to stojí za   pozornost.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2016
Další snímek s populárním   námětem o reálných   bitkách, které jsou za   účelem zisku přenášeny v   tomto případě přes   internet. A kdo jsou   bojovníci? Kdo jiný než   vězni odsouzení na smrt.   Tohle tu už bylo mnohokrát a   jak už dnes víme, tak se to   ještě objevilo i po   natočení tohoto snímku.   Např. ´Rallye smrti´   odehrávající se přímo ve   věznici. V tomto příběhu   jde o ostrov, kde jsou vězni   vysazováni a jak už to   obvykle bývá, přežít   může jenom jeden. Co dodat?   Okopírovaný japonský   ´Battle Royale´, jen se   změnou bojovníků? Je ale   velice těžké posoudit, o   kom přesně příběh   vypráví. O lidech   uvádějící onu show, anebo   o trestancích? Je to takové   půl na půl. O jistý děj tu   sice snaha je, ale celkově   vzato, jsou tu okolnosti zcela   zbytečné. Třeba postava   přítelkyně Jacka Conrada   (Steve Austin) Sarah   (Madeleine West), která z   dějem nijak nepohne. Jen   celou akci na internetu   sleduje se slzami v očích a   to je všechno. Každopádně   se jedná o akční zábavný   film, u kterého sice nemá   cenu přemýšlet, ale za   shlédnutí stojí.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Dost zajimavy film.Hned me   chytil.Napinavy dej.
Nejvic se mi libil Vinne   Jones,ten si to nataceni   vylozene musel uzivat.
Take me prekvapil   S.Austin.Moc tohoto herce   neznam,ale byl docela dobry.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2010
po tomhle filmu jsem po dlouhe   dobe ukojil svuj hlad po   dobrem akcnim filmu......   trochu sileny a   nepravdepodobny ale dobry
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Povedené dílko děj je plní   efektů a rychlí sled  
událostí   zaručuje pružní běh   událostí povedené dílko
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Stoprocentní béčko. To by   ani tak nevadilo kdyby film   dokázal zabavit. A to se mu   moc nedaří. To, že jsou   herci prkenní nevadí ale   režisér je amatér a   nevzládá natočit akční   scény tak aby vypadaly   dobře. Najde se zde pár   výbuchů a nějaká ta bitka   tělo na tělo ale   postrádájí jakýkoliv   šmrnc nebo napětí.   Přežít se to dá ale ....
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2008
Film, který se námětem dá   srovnat hned k několika   filmům - především k   Battle Royale, ale například   i k Přežij!, stojí někde   uprostřed cesty. A asi stojí   dokonce i v tý lepší   půlce, jinak bych 7 bodů   nedal, a tohle rozhodně na 7   bylo. :-)
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.12.2007
Lahko nadpriemerny film,od   ktoreho som cakal este viac   akcie.Film sa postupne zvrhol   na akesi   pseudomoralizovanie,ktoreho   bolo pomaly viac ako v nejakom   psychologickom   filme.Nelogickost deja a   biedne vykony hercov zrazili   film dole.Jedine zaujal Vinnie   Jones-byvaly futbalista a v   sucasnosti nadejny herec   zvladajuci okrem akcie aj   komedie,ci sci fi.
red.mann
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.2.2024
Nic nového na scéně.   Vyhoďte několik vrahů na   ostrov a souboj o přežití   vysílejte na netu. Akce nic   moc, souboje slabé. Kde nic   to nic.
seagal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2011
Tak tento film bol pre mňa   jeden z tých lepších   akčnejších filmov.

Prvých 10 minút   ma akosi nebavilo, ale potom   to bol docela solídny výkon   Stevea Austina.

I dokonca Jack Conrad -   Steve Austin tu predivedol   solídne akčné kúsky,   hlavne ten koniec, jak sundal   ten vrtulník.
killy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2008
Film je klasickým akčním   filmem. Scénář filmu   rozhodně nevyniká   originalitou, podobný film   jsem už viděl aspoň   dvakrát. Film mě nedokázal   nijak zvlášť zaujmout ani   dějově, ani hereckým   obsazením.
davidek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Určitě by se dal film trochu   utnout. Myslím, že i o   dvacet minut a nic by se   nestalo. Stalo-ušetřil bych   si 20 min na něco trochu   lepšího.
K3
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Zkouknout se to dalo, ale   vůbec nic mi to nedalo.   Podobných filmů bylo už   několik. Jakmile se na   scéně objeví amík, tak je   vám jasný kdo celou soutěž   vyhraje a stačí proti němu   postavit pár padouchů a   zněj udělat hrdinu..
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2008
Ale čert to vem, mně se   tahle akční slátanina   líbila a vychutnal jsem si   chutný žvanec v podobě   akční kanonády, kterou se   autoři snaží podávat co   možná nejčastěji. Musel   jsem ale přehlídnout jednu   podstatnou věc, tou je   přemáznutý děj, který je   stavbou podobný jako Battle   Royale, akorát s   tučnějšími postavičkami:)   Příběhová stránka je   prostě mimo mísu a některé   záběry jsou příliš na   oko(nepovedené). Naštěstí   je zde S. Austin, 130kg   chodící hora masa, který   díky svému charizma   zachraňuje co může. A   poněvadž mám pro tyhle   nabouchaný hrdiny slabost,   zvedá to můj celkový   požitek z filmu zas o něco   výš.
Peykka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.7.2010
Brutalita, násilí - nic   jiného tento film nenabízí!   Ale přesto podle měl   určitě něco do sebe.   Totální vyvražďovačka.   Komu nevadí krev a násilí,   určitě si přijde na své.   Někteří srovnávají s   filmem "Tournament."   Určitě je to v něčem   stejné, ale lepší je   rozhodně Tournament. Tohle je   opravdu jen o tom, aby se   navzájem vyvraždili a   vyžrali odměnu.
Clockwork
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.9.2007
No co se tyce nametu tak   docela vporadku, ale co se   tyce zpracovani to uz je o   necem jinem. Pri prvni cca pul   hodince kdy nas rejza   seznamuje s postavama vypada   snimek celkem zajimave. Ovsem   to co prijde potom je nic moc   prumerne akce ktere nejak   neoslni a konec je je tak   fadni a stereotypni ze uz na   zacatku vam je jasne jak bude   konec vypadat.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.9.2009
Skvělej, napínavej akční   film! Kariéristi neváhaj pro   prachy udělat cokoli, ale ne   dycky se jim to vyplatí... Na   ostrov je převezeno 10   zločinců odsouzených k   smrti. Maj za úkol zůstat na   živu 30 hodin, při čemž   musí bejt zárověň jedinym   přeživšim. Za odměnu maj   dostat fůru peněz a   samozřejmě svobodu. Celá   tahle "hra" je   přenášená přes internet a   sledujou jí miliony diváků.   Zločinci se mezi sebou   masakrujou a zabíjej a né   všichni členové   televizního štábu na to maj   žaludek... Jediný, co mě   trochu na tomhle filmu vadilo   bylo, že hned od začátku   tušíte, kdo tuhle   "hru" vlastně   vyhraje. Konec je výbornej,   všichni dostanou to, co si   zaslouží. Vinnie Jones byl   naprosto super a Steve Austin   (pro mě naprosto neznámej),   má taky něco do sebe. Fakt   super film!
T800
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Da sa to celkom
Ujde to na pozretie v nudny   vecer. Nejaky extra dej to   nema ale akcie tam je dost kto   oblubuje vela akcie a menej   deja si pride na svoje. Vinnie   Jones bol fajn ale najviac sa   mi pacil vo filme Mean   Machine.
cackles88
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2008
zabij nebo utikej:!
filmy....tohoto zanru sa mi   moc pacia podobny film bol aj   lovci myslienok len vrazdy   boli utajene a nevedeli presne   kto je vrah v tomto filme je   to naopak...tu boli vsetci   vrahovia....zabijali sa hlava   nehlava prezil len   jeden....super film treba   pozriet odporucam.....a bolo   tam skvele herecke   zastupenie....hudba ma tiez   dostala....
jarapara
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2011
Skvělý film pro fanoušky   ryze akčních filmů. Akce   střídá akci. Film jsem si   fakt užil. Doporučuji :-)
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Pustit do sebe ty největší   zvrhlíky a vrahouny a   natáčet to jako Reality Show   ... a na takovém ostrově.   Dost originální. Kupodivu i   chytlavé.
FDbJakub
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2008
7/10
Dobrej filmeček, kterej má   ale až moc rychlej a   odfláklej konec. Dalo se s   tim perfektnim scénářem   naložit i líp.
insomniac
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Vééľmi predvídateľné,   miestami dosť nudné   nevybočujúce ani trošku z   priemeru. Taká oddychovka,   pri ktorej môžete úplne   vypnúť mozog:). Čakal som   trochu viac.
transparenec
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2008
Klasická vyvražďovačka až   do posledného živého. Ale   myslím si, že patrí medzi   tie lepšie. Dobrý dojem   robia hlavne svalnáči. Dej   je síce prostý, ale tie   akcie stoja za pozretie.
Kavass
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.9.2007
dost o ničem
Dost slabý film. Co se děje   týče, no ze začátku to   vypadá jakž takž, ale po   půl hodině totální   úpadek. Co se týká akcí,   dost nepřehledné...
nabster
Hodnocení:
Přidáno: 24.10.2007
sem fanda viniho jonese takze   se mi film libil uz jenom   kvuli nemu ale stejne v   podfucku byl nejlepsi

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih46368minih46368Poslední tanec (2006) 
One Last Dance n
minih145684minih145684Dunkerk (2017) 
Dunkerk n
minih45666minih45666Kdo chytá štěstí za pačesy (1979) [TV hra] 
Kdo chytá štěstí za pačesy n
minih12288minih12288Měsíc 44 (1990) 
Moon 44 n
minih41076minih41076Princezna Slonbidlo (1990) [TV inscenace] 
Princezna Slonbidlo n
minih19898minih19898Superúčetní (1986) 
Superfantozzi n
minih40784minih40784Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (2006) 
Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest n
minih145725minih145725Umění čínských akrobatů (2000) 
Acrobatic Art in China n
minih12352minih12352Metráček (1971) 
Metráček n
minih165145minih165145Loli paradička (2019) 
Loli paradička n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

15:55 - 16:45

27 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

15:55 - 16:50

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

52 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

52 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sebastían Camps

Camps Sebastían

Martín Miller

Miller Martín

Naposled navštívené:
Sebastían Camps

Camps Sebastían

Martín Miller

Miller Martín