Jeden svět
ohodnotit

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

Frequently Asked Questions About Time Travel

Další název:
FAQ About Time Travel
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
83 minut

Obsah filmu Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

 
Tři společenští odpadlíci jdou zapít neúspěšný den do hospody. Debata končí jejich oblíbeným tématem - cestování časem. Když jde Ray pro další rundu, potká dívku se zájmem o sci-fi - Cassie, dívku z budoucnosti. Má z toho srandu, stejně tak jeho dva kolegové. Vše se ale změní, když Pete už nehodlá další neuvěřitelnou debatu poslouchat, a odchází se "vyvenčit". Zde, za zpěvu "Total eclipse of the heart", objeví trhlinu v časovém kontinuu, po které pátrala dívka z budoucnosti...

Autor: kulky
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Gareth CarrivickGareth Carrivick  
hraje:
Chris O'DowdChris O'Dowd.....Ray [29]   
Dean Lennox KellyDean Lennox Kelly.....Pete [33]   
Anna FarisAnna Faris.....Cassie [32]   
Marc WoottonMarc Wootton.....Toby   
Arthur NightingaleArthur Nightingale.....starý muž   
Ray GardnerRay Gardner.....Mellor   
Meredith MacNeillMeredith MacNeill.....Millie [33]   
Nick EwansNick Ewans.....Barry   
Dario AttanasioDario Attanasio.....zmatený hlupák [22]   
Paul AdamsPaul Adams.....tramp   
John WarmanJohn Warman.....hráč [58]   
John SnowdenJohn Snowden.....hráč   
scénář:
Jamie MathiesonJamie Mathieson  
hudba:
James L. VenableJames L. Venable  
kamera:
John PardueJohn Pardue  
střih:
Stuart GazzardStuart Gazzard  
Chris BlundenChris Blunden  
trailer
Oficiální stránka:
www.faqmovie.co.uk/
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.7.2016
Jet na tom, na čem jel scénárista, asi by to   byla jiná jízda, ale takhle z filmu čišela   jeho béčkovost (ne, že by byla apriory   špatná), kterou nezachraňoval ani britský   humor.
prvosenka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.2.2014
VŠE, CO JSTE KDY CHTĚLI VĚDĚT O CESTOVÁNÍ V   ČASE

No jo, cestování v čase. Mnohé z nás   to možná někdy napadlo. Jak by bylo prima, mít   tu možnost podívat se na chvilku do budoucnosti   jak se daří našim dětem nebo se vrátit zpět   a třeba změnit něco, co se nám tak úplně   nepovedlo. Mnozí si možná říkají: toto bych   příště neudělal/a, respektive toto byl   udělal/a úplně jinak. Toto téma mě osobně   docela zajímá a přitahuje. No jo, bylo by to   možná prima, ale bohužel to nejde. Alespoň   zatím.

A tak se bavíme nápady o cestování   časem aspoň ve filmech. Jenže když hlavními   hrdiny filmu jsou postpubertální mladíci v   alkoholovém opojení tak se od toho příliš   čekat nedá. Původně aspoň trochu koukatelný   film se posléze začal utápět v přemíře   blbinek, které neomylně končily hromadným   útěkem do bezpečí pánského WC, kde se   vyjukaní hošíci choulili u WC mísy jako v   maminčině milující náruči. Čekala jsem   konec ve stylu – a probudil se s rukou v   nočníku – ale to by byl zřejmě příliš   důstojný závěr pro tak trapný film. Myslela   jsem si, že horší konec už vymyslet nejde, ale   tvůrci mne přesvědčili, že opak je pravdou.   No nic, ztracený čas mi už nikdo nevrátí, tak   co nabrečím, že?
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2012
Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase
Docela dobrá science fiction komedie o   cestování v čase. Film staví na absurdním   ději plném nehorázných kravin, nicméně   tvůrci tady tento fakt proměnili v obrovskou   výhodu, takže jsem se u filmu docela obstojně   bavil. Dalším prvkem, který rozhodně stojí za   zmínku, jsou vtipné dialogy. Hodnocení ovšem   mírně sráží několik přiblblých scén a   řada pitomých souvislostí.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Nejsem velký fanda scifi, ale tenhle film mě   celkem překvapil. Dobří herci i výkony,   zajímavý děj a zvraty, vtip, hlášky.   Rozhodně jsem se nenudil, ale na druhou stranu   jednou mi to vidět úplně stačilo=)
jones1240
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.1.2012
Od této komedie se mnic nečekla a musím říct   ze jsem byl mile překvapen jsou tu dobré vtipy   ale i herecké obsazení se povedlo ale co je   věčí mínus filmu je složitější příbeh ve   kterém sem se začal pomalu strácet. ALe itak je   to pohodová komedie která pobaví.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.10.2011
FAQt je to vtipne
Vtipna sci-fi komedia z Britanie, ktora ma velmi   prijemne prekvapila.Slusne herecke vykony hlavnych   hrdinov vcetne miluckej Anny Faris su jasnym   dokazom, ze aj bez extremnych rozpoctov sa da   urobit zaujimavy film,ktory dokaze pobavit.Jedinou   slabinou je prilis komplikovany scenar, v ktorom   sa divak straca, ale komplikovanost plynie z temy   cestovania v case a s tym suvisiacich paradoxov,   takze odpustene.Film doporucujem.
Kanystr
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.7.2011
A nyní něco úplně jiného
Po pravdě jsem se na tenhle film bál podívat,   protože to zprvnu působilo jako laciný béčko.   Béčka o cestování v čase s v tom času   ztrácej. Ale tohle je něco docela jiného. Už   jen přesunutí samotného cestování do   situační komedie. milovníci časových   přesmiček můžou nabídnout několik   posloupných nejasností, já však jím sem také   a tenhle časovej zamotanec musim prostě   pochválit.
Rudyamon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Parádně časovaná zábava ...
Za sebe můžu říct, že jsem se parádně   pobavil. Pokud se nad filmem nebudu moc zamýšlet   a hledat "mouchy", musím říct, že   film neměl chybu. Jistě pokud bychom hledali,   našli by jsme několik míst, které by nám ve   skutečném cestování v čase neprošli, ale my   naštěstí této vymoženosti nikdy nedosáhneme,   tak se můžeme aspoň bavit tím, jaké by to   třeba mohlo být. Jak se rozvíjelo neskutečné   prolínání minulosti a budoucnosti a jejich   možných (a nemožných) eventualit, opravdu jsem   se chvilkama málem zvedal ze židle. Jen škoda,   že konec, závěrečné finále, které mělo   šanci být skvělé, se už tvůrcům poněkud   nepovedlo. V každém případě je to film, ke   kterému se rád vrátím.
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.11.2010
Film podle mého gusta. Snímek je plný slovního   humoru, žádné přehnané akce, na které jsme   zvyklí při sci-fi různého ražení. Velice   vtipný film, perfektně obsazené všechny tři   hlavní role, sympatický Chris O´Dowd z   Ajťáků. Tři chlapíci v báru a jejich   neustálé špičkování mě pobavili už   dvakrát a věřím, že při třetím sledování   se pobavím ještě víc, protože takové filmy   se musí pořádně zažít a odhalovat kousek po   kousku.
renefer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Film se mi celkem líbil, hlavně ty paradoxy při   změnách v budoucnosti. Je pravda, že jako   komedie mi to nepřipadalo, ale ani jsem se   nenudila a byla jsem zvědavá, jak to dopadne.   Hlavně mne zaujal nápad, že portál pro   časový přenos na pánském záchodku v hospodě   :-)
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih59280minih59280Ztraceni beze stop (1980) 
Hide in Plain Sight n
minih29895minih29895Equilibrium (2002) 
Equilibrium n
minih13981minih13981Nenápadný půvab buržoazie (1972) 
Le charme discret de la bourgeoisie n
minih12219minih12219Gideonův meč (1986) 
Sword of Gideon n
minih48421minih48421Kat: Válečná zóna (2008) 
Punisher: War Zone n
minih28913minih28913Oddělené stoly (1958) 
Separate Tables n
minih46528minih46528Otec nebo bratr (1978) [TV inscenace] 
Otec nebo bratr n
minih94069minih94069Příběh mého syna (2012) 
Venuto al mondo n
minih126803minih126803Ztracené hračky (1999) [TV seriál] 
The Forgotten Toys n
minih119548minih119548Zmizelá (2014) [2k digital] 
Gone Girl n


Hodnocení:n12345678910
Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase (2009)Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase (2009)Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase (2009)Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase (2009)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10