Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Vražedná bilance

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.7.2019
Těch dvacet je jen za to, že   to občas mělo švih. Jinak   je to nelogická blbina, kdy   jeden šumař ukáže   orchestru, jak se to hraje.   Spíše k zasmání než k   zamyšlení.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2019
Děj je jednodušší než by   se mohlo zdát. Bankovní   manažer zažije vcelku   brutální loupež v bance, po   kterém zůstanou mrtví a   dost ho to vezme. Jeho soused,   coby bývalý policajt, ho   však patřičně zaučí a   zcela schopen a odhodlán jde   po stopě onoho lupiče,   který dál jde svou krvavou   cestou v touze po peněžním   lupů nezastavujíc se před   ničím. Touha po odvetě   bankovního manažera jak   vyšitá. Skoro by se dalo   říci, že obsahově skromný   příběh vypadá na povídku   a tak je předpoklad, že   vlivem celovečerní stopáže   bude dostatek akčních cen. A   je. Přestřelky, honičky,   prostě vše, co takový film   má mít. I když snímek   přitahuje hlavně Bruce   Willis, o hlavní roli se   postaral Frank Grillo. Bruce   přenechal akční hrdinství   mladšímu, čímž se dostal   na vedlejší kolej.   Přesněji řečeno,   tentokrát se spokojil s   vedlejší rolí. Akční   scény jsou pozoruhodné a   vůbec ne špatné.   Patřičný drive v sobě   mají. Živá kamera doslova   dává pocit, jako kdyby byl   divák součástí   přestřelek. Tomu dopomáhá   i jednoduchost a absence   komplikovaných   kaskadérských výkonů. I   některé dějové scény jsou   dosti zjednodušené a tak   nějak nedobrovolně   zábavné. Ale nakonec, proč   ne. Přeci jen je to pořád v   rámci filmové akční   zábavy, tudíž se nic nebere   vážně. Snímek tedy není   nějak zvlášť složitý a   zcela ve všem sází na   jednoduchost. Může to být   dobře, může to být i   špatně. Záleží na úhlu   pohledu. Pokud není divák   zmlsaný vyloženě   velkorozpočtovými nabubřele   efektovými akčními filmy,   tento skromný akčňák mu ku   spokojenosti zcela postačí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama