Vražedná bilance (2018)

Vražedná bilance (Reprisal)
52.1 %
 
 

Reprisal

    Žánr: akční / krimi / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 89 min.
POZOR, SPOILER

Neznámý muž volá na policii, že pod některým z mostů je trhavina. Neřekne však kde. Následně jede pryč.

U bankovního ředitele Jacoba se zrovna všichni chystají vyjet za svými povinnostmi. On sám připravil jídlo a žena kontroluje dceru, která má cukrovku. Pak odjíždějí.

V bance je obvyklý pracovní den do té doby, než se zde zjeví postava a vyloupí trezor. Do akce zapojí i Jacoba. Tomu se situace stále vrací a on má z toho trauma. Svěří se sousedovi, což je bývalý polda. Pak spolu začnou přemýšlet o postavě, která loupež provedla.

Po třech dnech se domnívají, že mají stopu. Jacob nemešká a vydá se po stopě. Najde lupičovu skrýš a vnikne dovnitř. Muž, který loupil, odjíždí na motorce a Jacob za ním. Sleduje ho při přepadení vozu. A vyráží na pomoc. Zachrání policistku a pozná, kde si zloděj ukryl ukradené peníze. Ty si vezme k sobě. Později mu gangster telefonuje, že má jeho rodinu jako rukojmí. A jeho dcera nutně potřebuje lék…  Autor: Pitryx

režie:
Brian A Miller
 
 
hraje:
Bruce Willis (James), Frank Grillo (Jacob), Johnathon Schaech (Gabriel), Olivia Culpo (Christina), Natali Yura (Maribel), Uncle Murda (Barney), Natalia Sophie Butler (Sophia), Tyler Jon Olson (Casey), Wass Stevens (Fredericks), Colin Egglesfield (agent FBI Fields), Geoffrey M. Reeves (Porter), Shea Buckner (Mitchell), Christopher Rob Bowen (detektiv Roberts), Myles Jeffrey (Jake), Joy Corrigan (Katy), Ashley Wisdom (Amanda), Zach Kaltenbach (zaměstnanec ve škole), Martin Blencowe (Kyle), Jennifer Titus (Mary)
 
 
scénář:
Bryce Hammons
 
 
kamera:
Peter Holland
 
 
hudba:
Giona Ostinelli, Sonya Belousova
 
 
kostýmy:
Rachel Stringfellow
 
 
střih:
Ryan Dufrene
 
 
zvuk:
David Barbee, Sean Gray, Alessio Masi
 
 
koproducent:
Alana Crow
 
 
vizuální efekty:
Franco Valenziano
 
 
výkonný producent:
Alex Eckert, Barry Brooker, Stan Wertlieb, Wayne Marc Godfrey, Robert Jones, Vance Owen, Ted Fox, Delphine Perrier, Arianne Fraser, Henry Winterstern
 
 
producent:
Randall Emmett, George Furla, Mark Stewart
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.