Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Vražedná bilance
POZOR, SPOILER

Neznámý muž volá na policii, že pod některým z mostů je trhavina. Neřekne však kde. Následně jede pryč.

U bankovního ředitele Jacoba se zrovna všichni chystají vyjet za svými povinnostmi. On sám připravil jídlo a žena kontroluje dceru, která má cukrovku. Pak odjíždějí.

V bance je obvyklý pracovní den do té doby, než se zde zjeví postava a vyloupí trezor. Do akce zapojí i Jacoba. Tomu se situace stále vrací a on má z toho trauma. Svěří se sousedovi, což je bývalý polda. Pak spolu začnou přemýšlet o postavě, která loupež provedla.

Po třech dnech se domnívají, že mají stopu. Jacob nemešká a vydá se po stopě. Najde lupičovu skrýš a vnikne dovnitř. Muž, který loupil, odjíždí na motorce a Jacob za ním. Sleduje ho při přepadení vozu. A vyráží na pomoc. Zachrání policistku a pozná, kde si zloděj ukryl ukradené peníze. Ty si vezme k sobě. Později mu gangster telefonuje, že má jeho rodinu jako rukojmí. A jeho dcera nutně potřebuje lék…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Vražedná bilance
Bankovnímu úředníkovi Jacobu Taskerovi hrozí ztráta zaměstnání, když dojde k přepadení. FBI má Jacoba na mušce, protože ho podezřívá ze spoluúčasti. A tak se Tasker rozhodne, že lupiče s pomocí souseda, penzionovaného policisty Richardsona, vypátrá.

FTV Prima


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kouzelná chvíle (When We Were Young)

Kouzelná chvíle
When We Were Young

Naposled navštívené:
Kouzelná chvíle (When We Were Young)

Kouzelná chvíle
When We Were Young