Zari
ohodnotit

Vlna za vlnou

Onda su onda

Další název:
Taká šťastná rodinka (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2016
Délka:
120 minut

Komentáře k filmu Vlna za vlnou

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
klasifikátor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.11.2020
Tady budu velice stručný.   Smysl natočení tohoto filmu   mi zcela unikl. Jako komedie   (tak je to uvedeno) je to   naprostá blamáž a   katastrofa a jen záblesky   dobrého herectví opravňují   alespoň ty tři hvězdy. A ta   dvouhodinová stopáž to   pohřbila úplně. Jak je   vidět filmová komedie není   v poslední dekádě v krizi   jen u nás!
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.9.2019
Záměna dvou hlavních osob,   to je to, oč tu běží. A   tentokrát záměna úmyslná,   protože se Gege ocitne v   bezvýchodné situaci. Co si   namyšlený frajírek   nadrobil, má mít.   Naštěstí mu trn z paty   vytáhne Ruggero, který se   obětuje a zastoupí ho. Oba   ovšem netuší, že se   řítí do nastražené pasti   a Gilda se vydává za někoho   jiného, než ve skutečnosti   je. Není nad italské komedie   z padesátých a šedesátých   let, jejich nástupci zdaleka   zaostávají. I tenhle film je   pouze průměr a nebýt   Alessandra Gassmana, který se   ostatně ani na míle   nepřiblížil k hereckým   výkonům svého otce Vittoria   (u mě jeden ze šestice   legend italského filmu -   Tognazzi, Manfredi, Sordi, De   Sica, Mastroianni), nestál by   mi za zmínku.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.4.2020
Nic naplat, italská komedie   hodně připomíná osud   komedií českých. Snaha   vidět je, ale k pobavení   takřka nic. Příběh je   klasicky stavěný na   nedorozumění, avšak   dějová zápletka jako by se   nemohla rozhodnout, má-li se   brát vážně a nebo s   jistým odstupem a jen diváka   pobavit. Snímek natočil pro   nás neznámý Rocco Papaleo,   který si střihl i hlavní   roli a napsal si i scénář.   Svým způsobem je motiv   hodně podobný snímků   dvojice Richard &   Depardieu. Máme tu dva   podivíny s počátečními   vzájemnými nevraživými   sympatiemi, kteří se nakonec   přinutí ke společnému   přátelství, mezi nimiž se   začne pohybovat mladá   dívka. A teď jde o to, kdo z   nich dvou je její otec.   Rozdílem od zmíněné   francouzské dvojice pro   porovnání je, že oba jsou v   podstatě charakteristicky   naprosto stejní, tudíž   jeden druhého nepřevyšuje,   ani naopak a spíše je tam   snaha vzájemného   doplňování. To ale bohužel   ztroskotává už v   základech. Zkrátka a dobře,   film jako celek spíše   vypadá jako z nouze ctnost.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražda v zastoupení (1987) [TV...

07:05 - 08:20

29 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

06:50 - 07:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:30 - 08:15

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:20 - 07:50

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Max Kestner

Kestner Max

Naposled navštívené:
Max Kestner

Kestner Max