NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Věci života

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2018
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2009
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.10.2014
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2017
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2008
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.8.2015
milwaukee
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59181minih59181Poslední kat (2005) 
The Last Hangman n
minih74573minih74573A válka je tady (2011) 
La Guerre est déclarée n
minih55188minih55188Green Lantern (2011) 
The Green Lantern n
minih164995minih164995Monos (2019) 
Monos n
minih29215minih29215Akta X : Identita (1998) [Video] 
n
minih107808minih107808Takoví jsme (2013) 
We Are What We Are n
minih15126minih15126Ostře sledované vlaky (1966) 
Ostře sledované vlaky n
minih153774minih153774Viktorie a Abdul (2017) 
Victoria and Abdul n
minih85019minih85019Vítejte zpět, pane McDonalde (1997) 
Rajio no jikan n
minih7865minih7865Gepard (1963) 
Il Gattopardo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 % (10)
8   - curil
9   - clara.bow
10 - melakara
7   - K882
10 - Johnny1
10 - Dagfra3
10 - DIAWARA
8   - volam
9   - Roober
9   - milwaukee

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:05

6 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Záskok (1997)

20:00 - 21:40

2 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Showtime

19:55 - 20:15

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177656
Osobností: 678038
Fotografií: 710755
Plakátů: 337988
Obsahů a biografií: 162289

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení