Zari
ohodnotit

Vražedný dech

Hold Your Breath

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
87 minut

Obsah filmu Vražedný dech

 
Skupina přátel se vydává o víkendu kempovat, vše jde zatím podle plánu, do okamžiku, kdy se ocitnou na místě. Jeden z přátel odmítá dodržovat zvyklosti staré pověsti. A původně pohodový víkend se mění v holý boj o přežití.

Zdroj: TV Barrandov

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vražedný dech >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.12.2015
No, alespoň že ty holky stály za něco, jinak   nebylo na co koukat. Ale za ty dívčí   postavičky a překvápko v závěru něco dám.   Obsahově je to x tá verze klasické teen   vyvražďovačky, ačkoli právě zde je počet   mrtvol minimální. Hlucho v podstatě nebylo.   201511297718/8121
martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.3.2014
Už dávno jsem přestal počítat snímky, kde se   teenageři vydávají autem na cesty a kdy dojedou   někam, kde je bude někdo jednoho po druhém   likvidovat. Opravdu je jich už mnoho a jak se   zdá, není ještě všem dnům konec. Lze ještě   vůbec něco originálního vymyslet? Tento   snímek dokazuje, že už ne. Vše bylo   vyčerpáno již dávno a tak se stále vaří ze   stejné vody. A na kvalitě je to pochopitelně   znát. Asylum je svoji levností znám a tak velmi   nekvalitní triky v jejich podání nijak   nepřekvapí. Co se týče děje, je to takový   maglajs, že jsem si nechápavě mohl hlavu   ukroutit. Nic nemá logiku a spousta věcí je   nedovysvětlena. Napětí? Hrůza? Děs? Ne. Jen   se mladí navzájem vraždí a to je všechno.   Zcela zbytečný film.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Danny Shick

Shick Danny

Naposled navštívené:
Danny Shick

Shick Danny