Jeden svět
ohodnotit

Ve spárech ďábla

The Possession of Hannah Grace

Žánr:
Rok:
2018
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
6.12.2018

Obsah filmu Ve spárech ďábla

 
Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy.

O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou.

Falcon

 
Související odkaz
 
 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Falcon
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, s titulky
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ve spárech ďábla >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2020
V hororovém žánru prostředí pitevny, márnice   a krematoria vždy tvůrce přitahovalo a   přitahuje i nadále. I v české kinematografii   máme jeden takový, dokonce ceněný, kousek pod   názvem 'Spalovač mrtvol' (1968). Český   distribuční název dalšího snímku už ledasco   napovídá, o čem že to vlastně všechno zase   bude. Vymítání ďábla tu máme však pouze na   začátku, v podstatě jako takový malý prolog.   A tak, když už tímto víme oč běží,   můžeme se plně vcítit do situace mladé Megan   Reed, coby nové zaměstnankyně právě ve výše   představeném zařízení, kde se začnou dít   věci vskutku podivné a vlivem prostředí   děsivé. Námět je tedy daný a příběh pro   správné uchopení značně jednoduchý.   Samozřejmě hýří předvídavostí, neboť v   jádru věci nepřináší nic nového, avšak   atmosféru a napětí buduje dobře a diváka   zbytečně nezatěžuje složitostmi. Ocenění si   zaslouží Kirby Johnson, která ve své roli   využila své schopnosti takzvané hadí ženy. V   určitých záběrech si tvůrci CGI efektem sice   dopomohli, ale jinak je veškeré její zkroucení   a vykloubení kloubů skutečné. Klobouk dolů.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.2.2019
Tak nejdříve jsem zklamaně pyskoval, mylně se   domnívaje, že půjde o další kravinu alá   Exorcista. Proto jsem byl rád že jsem se mýlil.   No, dlouho mi ta radost nevydržela a přemítal   jsem, že napíši obsah takto: „Bývalá   policistka dělá v márnici. Něco se jí zdá, a   tak chodí po chodbách a všech čertech. A   stále chodí a někam načumuje. Furt chodí po   chodbách“. No, nebo tak nějak bych to napsal.   Ale nakonec, nebylo to zas tak hrozné. Trikaři   se rozhodně nepředřeli a maskéři s nimi.   Scénář nepřinesl nic nového a také měl   občas kratičkou hluchotu. Dám tedy   čtyřicítku s tím, že podruhé vidět vůbec   netřeba.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.2.2019
Ve spárech ďábla prostě nefunguje. A ve své   podstatě představuje dno hororové zábavy.   Nejhorší, co se při sledování hororu, resp. v   tomto případě „hororu“ může stát, je   jednak to, kdy jeden nesmysl střídá druhý,   protože to uráží inteligenci diváků a   divaček. A druhak je špatné, když už si po   necelé minutě řeknete: „Ten démon by měl   dostat přes držku.“ Neboť to znamená, že se   prostě nebudete bát. Snahou o psychologický   aspekt si navíc tvůrci ukrojili příliš velké   sousto a celkově poněkud přecenili své síly.   Natočit klasický slasher, třeba by to dopadlo   lépe. Jinak taky nechápu, jak můžou uvádět   jako jeden z hlavních zdrojů inspirace   původního Vetřelce. A nechápu, proč ani to   prostředí márnice nepůsobí nijak znepokojivě   (ale to bude asi přímo tou nevhodně vybranou   lokací). Ještě štěstí, že se jako   Insidious: Poslední klíč nebo Sestra nesnaží   hrát v některých momentech na komediální   struhu. Fakticky se marně snažím najít něco,   co by Ve spárech ďábla zajistilo lepší   hodnocení, ale tentokrát příliš nezaujme ani   herecký výkon Shay Mitchell.


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016)

 Tajemství smrti slečny Neznámé (2016)
Tajemství smrti slečny Neznámé n
The Autopsy of Jane Doe
Žánr: horor / mysteriózní / drama
Země: Velká Británie
Režie: André Øvredal

(spin-off)

Ve spárech ďábla (2018)Ve spárech ďábla (2018)Ve spárech ďábla (2018)Ve spárech ďábla (2018)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10