Ve spárech ďábla (2018)

Ve spárech ďábla (The Possession of Hannah Grace)
56.3 %
 
 

The Possession of Hannah Grace

    Žánr: horor
    Země: Spojené státy americké
    Premiéra v ČR: 6.12.2018        
    Délka: 85 min.
POZOR, SPOILER

Právě se provádí exorcismus. Jenže satan se drží pevně dívčího těla - a ne, a ne je pustit. Děvče nakonec umírá…

Po třech měsících přichází bývalá policistka Megan do nového zaměstnání, bude pracovat v márnici. Jen na noční směny. A to právě Megan Reedová chce a potřebuje.

Jednoho večera sem mladý vousáč přiveze tělo dívky. Je zle pořezané a skoro z poloviny spálené. Jenže když Megan dělá, co má - tedy fotky - a bere otisky prstů, začne technika vzdorovat. S každým pohybem mrtvého těla se hýbou i věci na stole, až nakonec spadnou. Megan tomu nepřikládá význam. Pak Megan vidí bezdomovce, který zde již jednou byl a na kterého volala ochranku. Muž se snaží hodit tělo zesnulé dívky do pece. Dochází k urputnému boji, který Megan jako bývalá policistka samozřejmě vyhraje. Muž končí v policejním autě.

Jenže Megan vrtá v hlavě jeho tvrzení. Totiž to, že mrtvá není mrtvá. O tom se přesvědčí mladík z ochranky Dave, kterého zlá síla pěkně pomuchlá.

Lisa Robertsová je žena, která sem Megan dostala. Ta se jí svěří, ale Lisa ji spíše podezřívá z drog, než aby jí historku uvěřila. Nemusí. Tělo děvčete již naplno „obživlo“ a začíná rejdit po všech chodbách. A jak Megan ukáže bezdomovec, tělo se hojí. Začíná souboj s tím zlým, co je uvnitř, a rozhodně to nebude boj jednoduchý.  Autor: Pitryx

režie:
Diederik Van Rooijen
 
 
hraje:
Shay Mitchell (Megan Reedová), Stana Katic (Lisa Robertsová / sestřička), Grey Damon (Andrew Kurtz), Louis Herthum (Grainger), James A. Watson (doktor Henry Lewis), J.P. Valenti (Bostonský policista), Maximilian McNamara (Dave), Kenneth Israel (policista), Steven Weisz (patolog), Mickey Gilmore (bostonský policejní úředník), Kirby Johnson (Anna Greyová), David Pridemore
 
 
scénář:
Brian Sieve
 
 
kamera:
Lennert Hillege
 
 
výprava-architekt:
Paula Loos
 
 
kostýmy:
Deborah Newhall
 
 
střih:
Stanley Kolk
 
 
zvuk:
Aaron Bouchard, Kevin S. Parker
 
 
koproducent:
Andrea Ajemian
 
 
koordinátor kaskadérů:
Paul Marini
 
 
masky:
Shayna Passaretti, Adrien Morot, Kathy Tse
 
 
výkonný producent:
Glenn S. Gainor
 
 
producent:
Todd Garner
 
 
casting:
Nancy Nayor
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.