Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Trosečník

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2020
Můj nejoblíbenější   "trosečnický"   film. Oliver Reed strčí s   přehledem do kapsy Toma   Hankse, Aidana Quinna, Huga   Stiglitze, Leonida Kuravljeva   a také Pierce Brosnana.   Trochu zavádějící je v   případě Gerarda jeho   ztroskotání, když by se   dalo říci, že je na   dovolené od cestovní   kanceláře. Větší část   filmu zabírá vzájemné   konverzace dvou hlavních   postav, marně se Gerard   snaží o milování s   partnerkou. Filmové   prostředky jsou dané a   omezené opuštěným   ostrovem, absencí více   postav. Co mi navždy zůstane   v mé paměti, je   charismatický Oliver Reed a   jeho hnisavá noha, cudná   nahota Amandy Donohoe a krása   exotického ostrova i s jeho   tropickým deštěm.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Tento film si zaslouží více   přívlastků.
Tak   např. konverzační. Skoro   celý děj je založen na   konverzaci mezi dvěma   hlavními hrdiny.   Novomanželi, kteří se   seznámili na inzerát. On   pětačtyřicátník (v   inzerátu si uvedl o deset let   méně), ona něco mezi   dvaceti a třiceti lety.
Dobrodružný a   romantický. Už samo   prostředí - ostrov, tomu   napomáhá.
Psychologický. Film je   rozborem obou postav a často   se v něm zjevují i snové   představy Lucy.
Erotický. Téměř   většinu děje,   představitelka Lucy, Amanda   Donohoe, vystupuje nahá mebo   polonahá.
Název filmu   může být zavádějící a   můžete si jej splést s   hitem s Tomem Hanksem.   Nicméně i tento trosečník   je filmem, jenč mohu   doporučit láskavému   divákovi.
Mlapiska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Film, o kterém se dá říct   všechno, jen ne to, že je   klišovitý. Dala bych mu   proto určitě větší   známku, ale jedna věc mi na   něm hodně vadila.
Ač   se jmenuje trosečník, tak v   něm žádní skuteční   trosečníci, kteří by   dramaticky ztroskotali někde   mezi útesy, nejsou. Naopak   ústřední dvojice sem jela   naprosto cíleně – jaká   příjemná změna od   klasických klišovitých   scénářů. Příběh a   prostředí skvělé. Dialogy   byly taky dobré, jak píše   kolega v obsahu, ale co mi   neskutečně vadilo, byly   časté střihy, které na mě   působily úplně mimo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kalendárium (1993) [TV cyklus]

01:50 - 02:00

7 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Pevnosti

01:50 - 02:10

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:25 - 02:45

32 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:10 - 02:10

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rudolf Hrušínský

Hrušínský Rudolf

Naposled navštívené:
Rudolf Hrušínský

Hrušínský Rudolf