ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Trosečník

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2008
renbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2008
Arwen.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3750minih3750Belle époque (1993) 
n
minih43743minih43743Princezny (2005) 
Princesas n
minih2550minih2550Adelheid (1969) 
Adelheid n
minih10125minih10125Kdopak to mluví 2 (1990) 
Look Who's Talking Too n
minih48169minih48169Nebezpečná síť (1999) 
Best Laid Plans n
minih34132minih34132Kurýr (2002) 
The Transporter n
minih48526minih48526Temné vzpomínky (2008) 
Flashbacks of a Fool n
minih8560minih8560Hořké slzy Petry von Kantové (1972) 
Die bitteren Tränen der Petra von Kant n
minih43311minih43311Mutant 3 (2004) [Video] 
Species III n
minih86169minih86169Elysium (2013) 
Elysium n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.1 % (11)
9   - curil
7   - clara.bow
7   - hvezdyn
7   - M.A.G.
6   - Agostino
7   - Bara.40
6   - Mlapiska
9   - miroslav22
7   - rosta12
5   - renbie
6   - Arwen.

TV Program

ČT1 - Strážmistr Topinka (2019) [TV ...

10:40 - 11:30

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Úžasné hotely

10:40 - 11:35

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

10:50 - 11:30

26 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Sňatek z rozumu (2010) [TV fil...

10:25 - 12:20

51 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155273
Osobností: 641928
Fotografií: 593611
Plakátů: 282252
Obsahů a biografií: 142279

Poslední komentáře

Bumblebee (2018)

Chudé.....

Bumblebee
Vzhledem k tomu, že asi jako   většina z nás jsem měl   možnost vidět ostatní   "plecháčové" filmy, tak pro   mne Bumblebee v tom srovnání   více >

Autor: RoCo | Hodnocení: 4 / 10

Pozor, hodný pes (2003)

Pozor, hodný pes
Vzhledem k tomu, že je to   film pro děti, tak to asi   splní svůj účel. Dětem by   se tenhle sci-fi příběh   mohl líbit, protože pes je   opravdu nejlepší přítel   člověka.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Pašerák (2019)

Pašerák
Na svůj věk je Eastwood   docela čilý, což je   samozřejmě dobře. Když   jsem slyšel o jeho dalším   filmu, těšil jsem se.   Nakonec to bylo více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

O princi Truhlíkovi (1996) [TV i...

O princi Truhlíkovi
Taková nepříliš výchovná   pohádka, z níž vyplývá,   že vzdělaný, ale zbabělý   a od běžného života   odtržený člověk i   rozmazlený analfabet, více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 4 / 10

Bravados (1958)

Bravados
Gregory Peck v roli rančera,   jde ve stopách 4 zločinců o   kterých je přesvědčen, že   zabili jeho ženu, když nebyl   doma. A v malým zapadlém více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.402/0.354