NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Trosečník

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.1% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.9.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2008
renbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.11.2008
Arwen.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25768minih25768Poslední don (1997) [TV minisérie] 
The Last Don n
minih69979minih69979Hloupý Ivánuška (1976) 
Kak Ivanuška-duračok za chudom chodil n
minih67054minih67054Válečné hry 2: Kód smrti (2008) [Video] 
Wargames: The Dead Code n
minih11915minih11915Malý lord Fauntleroy (1980) 
The Little Lord Fauntleroy n
minih19096minih19096Směšný pán (1969) 
Směšný pán n
minih167795minih167795Mossad! (2019) 
מוסד n
minih141473minih141473V.I.P. vraždy (2016) [TV seriál] 
V.I.P. vraždy n
minih17524minih17524Psanec Josey Wales (1976) 
The Outlaw Josey Wales n
minih41111minih41111Jakub a Modřinka (1995) [TV inscenace] 
Jakub a Modřinka n
minih48926minih48926Šibalství Scapinova (1961) [TV inscenace] 
Šibalství Scapinova n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.1 % (11)
9   - curil
7   - clara.bow
7   - hvezdyn
7   - M.A.G.
6   - Agostino
7   - Bara.40
6   - Mlapiska
9   - miroslav22
7   - rosta12
5   - renbie
6   - Arwen.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177661
Osobností: 678041
Fotografií: 710769
Plakátů: 338004
Obsahů a biografií: 162290

Poslední komentáře

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení