Duben
ohodnotit

Tequila koktejl

Tequila Sunrise

Další název:
Tequilový úsvit / Tequila Sunrise / Tequila Sunrise (SK)
Rok:
1988
Délka:
120 minut
„O nejopravdovějším a nejsilnějším chlapském přátelství a obtížné zkoušce, před kterou je postaveno.“

Obsah filmu Tequila koktejl

 
Jeho hrdiny jsou dva kamarádi, které život postavil proti sobě. Dale McKussic obchoduje s drogami, ale má této nelegální a nečestné práce plné zuby a sní o poctivém a poklidném životě. Nick Frescia je policista pracující v oddělení boje s narkotiky. Znají se už ze školy, a přestože se jejich cesty rozešly a osud je postavil každého na jinou stranu barikády, stále jsou to nejlepší přátelé. Jejich poslední setkání je však postaví proti sobě. Nick přijel, aby využil svého přítele k tomu, aby našel jednoho z nejhledanějších obchodníků s drogami, Daleova bývalého společníka Carlose. Ačkoli Dale touží začít nový, poctivý život, nedokáže zcela...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Tequila koktejl >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.2.2020
Když jsem zjistil že v tomhle filmu hrají vedle   sebe Mel Gibson, Kurt Russell, Raul Julia a   Michelle Pfeiffer dost naivně jsem očekával   prvotřídní podívanou ale zůstalo jen u   očekávání. Popravdě jsem tenhle výtvor   nedokázal nikam zařadit. Chvílemi se to   tváří jako krimi thriller, potom zase jako   romantická komedie a pak zas jako psychologický   film a i herci jako kdyby si s tím nevěděli moc   rady. Navíc to bylo místy hodně rozvláčné   takže za mne rozhodně velké zklamání a ve   výsledku průměrný film, který bych se   neodvážil nikomu doporučit.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.3.2018
Mel Gibson...hmmm...Kurt Russel...hmmm...Michelle   Pffeiffer...hmmm...to bude jízda! Noooo, nebyla.   Vtipné to není, svižné to není, není to ani   thriller, ani komedie, ani...ani...není to nic.   Jen kecání o drogách.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2016
Převážně konverzační thriller vezoucí se na   poklidné bázi příběhu plného strnulých   tezí kolem překupnictví drog a jedné romance.   Spojení těchto dvou témat bylo zpracováno s   povděkem k samotnému ději což možná vede i k   poněkud nesmělému pohledu na danou věc. Místy   se tempo vleče, takže to občas vede k nudnosti   a nezájmu. Zkrátka to postrádá určitou   invenci, vizi, a dynamiku. Scénář však není   napsán zrovna nejhůř. Své opodstatněné   kouzlo námětu příběh má a herečtí   velikáni tomu dodali vše co mohli. Snímek   leckoho nenadchne ale to už je takový úděl.


Hodnocení:n12345678910
Tequila koktejl (1988)Tequila koktejl (1988)Tequila koktejl (1988)Tequila koktejl (1988)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190573
Osobností: 697865
Fotografií: 764012
Plakátů: 376650
Obsahů a biografií: 178300

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10