Duben
ohodnotit

Střípky

The Little Things

Žánr:
Rok:
2021
Délka:
123 minut

Obsah filmu Střípky

 
Zástupce šerifa Joe "Deke" Deacon (Denzel Washington) je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem (Rami Malek) přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi, který terorizuje celé město. V průběhu sledování a vyšetřování podezřelého (Leto) se začínají odkrývat znepokojující tajemství z Dekeovy minulosti, která by mohla ohrozit nejen tento případ.

Zdroj: HBO Europe

 
Související odkaz
 
Recenze: Střípky

Na Blu-ray vyšel nedávno i tento počin, který jsem v žebříčku letošních nejočekávanějších... číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, španělská, arabská
 
 
Zvuk:
Dolby Atmos
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Střípky >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2022
Všetko je o detailoch...
Denzel Washington je špičkový herec,ktorý   dokáže zahrať všetko.V tomto filme mu zdatne   sekundujú mladší kolegovia Malek a Leto.Malek   ma dokonca presvedčil, že je to fajn herec.Ale   ten scenár...Nápad skvelý, twist na záver mi   nedal spať, tak som po "internetoch"   pátral ako to všetko vlastne bolo.Ale tých   nelogičností bolo dosť a kazili zážitok zo   skvelého filmu.Dával by som za 7, ale pre DW   fans plus bod.
Film doporučujem.
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2021
PROCESOR!
Film jako z devadesátých let, ale Sedm   nečekejte. I zde se pátrá po sériovém   vrahovi. Celý film je divák nabádán k tomu,   aby si všímal detailů a mohl ze střípků dát   potom dohromady celek. Z toho je zřejmé, že je   potom jenom na něm, jestli filmu porozuměl.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2021
Slušný, temný krimi thriller ve kterém se   pátrá po vrahovi dívek, který toho má na   svědomí hodně a nedaří se ho dostat. Film má   pomalejší tempo, ale působivou atmosféru, mohl   být možná napínavější a třeba   strašidelnější. Dobré herecké obsazení,   hlavně Jared Leto neměl chybu a to v podstatě   nic velkého nezahrál, ale až film uvidíte,   pochopíte. Zamrzí konec, není úplně   objasněno pár věcí a to trochu vadí, alespoň   mně. Komu vyhovují kriminálky ukotvené v 90.   letech a nemusí mít hodně akce, mohl by se mu   snímek i s tím co jsem psal na začátku   zamlouvat.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190573
Osobností: 697865
Fotografií: 764012
Plakátů: 376651
Obsahů a biografií: 178300

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10