Jeden svět
ohodnotit

Obsah filmu Spectral

 
POZOR SPOILER

V Moldávii zničené válkou se ruinami proplétá Davis, člen zvláštní vojenské jednotky. Je vybaven brýlemi se zvláštním viděním. Těmi něco spatří a vzápětí padá mrtev k zemi.

Na místo je povolán vynálezce těchto býlí, mladý vědec Mark Clyne. Je odveden do přísně tajných prostor a jsou mu promítnuty poslední záběry z Davisových brýlí. Mark zatím neví, co za věc vojáka sundalo. Sestrojí větší kameru a vydává se s vojáky na místo incidentu. Zde naleznou pod keramickou vanou jednoho přeživšího, ale sami padají jako mouchy. Neznámá entita není vidět, ale zabíjí se stoprocentní účinností. Všichni prchají, ale najedou na minu....
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.2.2020
Nikdy by mně nenapadlo, že zrovna v Moldávii   dokážou vědci vytvořit z lidí takové   nesmrtelné bubáky :-), ale tak je to přece sci   - fi ne.
A nemějte strach, máme přece   americké vojáky, kteří to všechno   vyřeší.
Nápad na film dobrý, efekty taky a   kaskadéři se jistě vyřádili.
Tak jednou to   vidět stačí.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2018
Ale jo 60% za snahu. Tentokráte se válčí v   Moldávii, ale nepřítel není jen z masa a   kostí, jsou zde jakési bytosti zprvu vypadají   jako duchové a ty kosí kluky z "Jů es   ej" ale nakonec se vymyslí pár   zlepšováků a karta se obrací. Solidní lokace,   pár dobrých nápadů, mohlo být více akce, na   jedno překouknutí to ujde.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.10.2017
Noooo, to si filmaři nadělali do vlastního   hnízda tím nápadem se světlem. Prý jsou   entity vidět jen v něm, ale my je vidíme i   když Mark míří světlem naprosto jinam, a pak   už jej vůbec není potřeba. Další spek se mi   jeví v obsazení. Chápu, že to měl ženský   prvek oživit (čert aby vzal ženské postavy v   těchto filmech) ale nějak se mi nechce věřit,   že by si Frank na závěrečnou misi vybral   nezkušenou jedubabu, místo někoho z těch   nejzkušenějších vojáků. No, budiž, kašlat   na to. Hlucho je ve filmu jen občas, v podstatě   to divák nezachytí, triky jsou na velmi dobré   úrovni, a já se u toho dobře bavil.


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Spectral (2016)Spectral (2016)Spectral (2016)Spectral (2016)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10