ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Soumrak nad Jižní Afrikou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2011
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.2.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2008
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2007
JanaOss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2008
pavelo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Dobrutka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih109817minih109817Nadějná Grace (2013) 
Grace Unplugged n
minih34709minih34709Líbejte se, s kým je libo (2002) 
Embrassez qui vous voudres n
minih126364minih126364Správní chlapi (2016) 
The Nice Guys n
minih79940minih79940Bourneův odkaz (2012) 
The Bourne Legacy n
minih47684minih47684Lenssen & spol. (2003) [TV seriál] 
Lenßen und Partner n
minih45875minih45875Juno (2007) 
Juno n
minih42482minih42482May Day (2000) 
Intrepid n
minih18679minih18679Sestřičky (1983) 
Sestřičky n
minih2887minih2887Americké srdce (1992) 
American Heart n
minih10982minih10982Kull Dobyvatel (1997) 
Kull the Conqueror n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.4 % (13)
6   - Lienocka22
7   - Mlapiska
6   - Snura
7   - Rendys
8   - Tristan_
5   - JanaOss
7   - pavelo
9   - uriel
4   - 10kacka10
7   - opl
6   - sekkos
5   - Collie
8   - Dobrutka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154164
Osobností: 639200
Fotografií: 586519
Plakátů: 278325
Obsahů a biografií: 141216

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Dunkerk
PRVNÍ DOJEM:Nu, profi práce   je tu vidět na každém   kroku. Jen nesmíte dumat nad   označením čehokoli a nad   zbraněmi. Také se mi nezdá,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Jak jsem překonal sám sebe (1977...

Jak jsem překonal sám sebe
Bakalářská povídka na   téma, se kterým se setkal   určitě každý druhý   rozvedený muž, pokud se   chtěl i nadále stýkat se   svými potomky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Písničkář (1932)

Písničkář
Nebudeme si nalhávat, že v   době vzniku filmu, když na   to divák měl,že mohl i film   v kině navštívit. Dnes   téměř po 90 letech, kdy má   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

Akční špička

Mission: Impossible - Fallout
Pro mě nejlepší akční   film roku 2018. Nevím jak to   ten Tom dělá, ale celý   filmový život, kam zamíří   tam je úspěch , kvalita,   zábava. více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 9 / 10

Lynč (2018) [TV seriál]

Zbytečně dlouhé multi kulti krimi

Lynč
Je zase zvykem jeden   kriminální, či detektivní   příběh natáhnout do více   dílů. V případě Lynče je   osm dílů až mnoho. Stačil   by snad více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.161/0.123