Zari
ohodnotit

Siberia

Další název:
Sibérie; Modré diamanty
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
104 minut

Komentáře k filmu Siberia

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
MildaX
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.10.2018
Takový méně šikovný John   Wick na výletě v Rusku.   Neumí sice moc dobře   bojovat, ale zase má víc   sexu. Keanu Reeves s obvyklým   tajemným výrazem si   vystačí celý film a jen na   konci se trochu naštve.   Klasika která už trochu   nudí.
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.8.2019
Zklamal mě začátek filmu,   bez pořádného děje, bez   napětí. Slabé dialogy, lov   na medvěda, kdy deset   ruských hrdinů skolí   medvěda padesáti výstřely   a k tomu přidají i jednoho   loveckého psa. Následuje   šukačka se zubatou Rusandou   (ztělesněnou rumunskou   herečkou), tradičně v   tričku a podprdě,   připomíná to Krásku a   zvíře v opačném gardu.   Čekal jsem, že se děj   příběhu rozběhne, ale   nedočkal jsem se do konce   filmu. Závěr dal všemu   navíc korunu. Sbratření   našeho hrdiny se záporákem   Borisem po ruském způsobu,   vzájemný orální sex od   partnerek, odpovídá   úchylákům východního   typu. Fuj Colalokově   limonádě a ruské vodce   zvlášť!
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.9.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   ║Tržby Celosvetovo ▐ Od   pásu ustrelené, dejovo také   odnikiaľ nikam. Taktiež   kryštalizácia vzťahov už   aj troška na silu. Nemá to   nejaké pevné zázemie. Na   konci troška akcie a záver   do prázdna. Toto moc teda   nevyšlo. /40%/

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sanitka 2

Sanitka 2
Sanitka 2

Paul Abraham

Abraham Paul

Akira

Akira
Akira

Naposled navštívené:
Sanitka 2

Sanitka 2
Sanitka 2

Paul Abraham

Abraham Paul

Akira

Akira
Akira