Zari
ohodnotit

Rozsudek smrti

Death Sentence

Další název:
Rozsudok smrti; Rozsudok
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
110 minut

Komentáře k filmu Rozsudek smrti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 22
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Nemohu si stezovat, je to   vyborny film o pomste... jak   je tu receno.. nektere veci   jsou pritazene za usi, ale co   si budeme povidat... je to   jenom film, ne.?. Takze beru i   ten samo-rychlovycvik
Clockwork
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2008
No sice celkem rutinni   zapletka, ale podana zatracene   dobre. Ze zacatku to na me   pusobilo jako celekm tuctovej   filmek z ulice, ovsem po   nekolika min nasleduje rozjezd   jako blazen kterej mi nedal   nepremejslet jak to asi   dopadne a privrtal me do   kresla. Super !!!
ihladik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2010
Film má neuvěřitelné   tempo, emoční náboj a   spád. Příběh původně   šťastného a všedního   otce, kterého kdosi   připraví o vše a on se   vydává cestou pomsty, by   mohl znít klišovitě, ale   není to tak. Nickův přerod   ze spořádaného občana do   nelítostného mstitele je   uvěřitelný a Kevin Bacon   zde exceluje v jedné ze   svých životních rolí. Film   střídá napětí, akci a   dojetí, které není   prvoplánové a vyvolá vám   husí kůži. Hledáte-li   film, který vám   „našponuje“ nervy a   nenechá vás vydechnout,   Rozsudek smrti je ta pravá   volba.
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
James Wan má obrovskou   budoucnost,řekl bych že   tohle je zatím nejlepší   film,dokonalý Kevin   Bacon,suprová akční   zábava, od toho filmu jsem   čekal docela dost a přislo   víc než jsem chtěl.
andriy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2008
Ukázka toho kam je až   člověk schopný dojít, aby   ochránil a pomstil svou   rodinu. Bez jakékoliv   přetvářky, bez morálních   úvah. Bacon s brokárnou   vystřílí všechny   parchanty, kterým něco   dluží. Sakra dobrá zábava   od začátku do konce. Ovšem   poslední akce je opravdu   BRUTÁLNÍ!!!
wawer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2008
Nejlépe se da Death Sentence   charakterizovat jako Payback   až na to že nejde o prachy   ale o vendettu a to v pravém   slova smyslu. Film není   namětem zas až tak   originalní, ale dokaže   udržet pozornost, napětí a   párkrát i naprosto uchvatit,   především myslím bitku v v   hrdinové domě a pak   především zavěrečny   masakr, to co ale filmu trochu   podraží nohy je pravě   neoriginalita pár patosů a v   globalním měřítku i trochu   rozvleklý a tuctový   začatek.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2012
Moc pěkný thriller, trochu   přehnanější než je   zdrávo ale to je   kinematografie. Kevin Bacon je   skvělý
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2009
TAK TO JE SKVĚLÉ AKČNÍ   DRAMA TENTO FILM SE OPRAVDU   MOC POVEDL JE TO SKVĚLE   ZAHRANÉ URČITĚ VÁS   NEZKLAME
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2019
I když je od začátku jasné   kam se dejte bude posouvat jde   o napínavé akční drama.   Jde o to kdo si vlastně   začal ale je jasné kdo   skončil.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.9.2013
Nereálný až trapný film
Začátek je povedený, ale   postupem času se z filmu   stává pěkná s*ačka.   Scénárista to pěkně   podělal, aby do filmu napsal   takové hovadiny. Z hlavního   hrdiny Kevina Bacona se stane   neporazitelný muž, který   všechno předvídá a nejde   ho dostat. Nejvíc mě   dostalo, jak v životě   nedržel v ruce zbraň a v   klidu vystřílel doupě   gangstarů, to je   neuvěřitelné.
Teajuplné scény mi   místy připomínaly SAW a   místy i film mi připomínal   Ctihodného občana, který je   ale suprový, narozdíl od   této spatlaniny.
Když   Bacon sám v absolutním klidu   vystřílí gangstery,   zajímalo by mě, proč to   neudělali policajti, když je   to asi tak jednoduché   všechny ty grázly   pozabíjet.
Holt jenom   film, ale v tomhle mě   šíleně štval a musím   říct, že James Wan, jako   režisér šíleně zklamal.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.4.2008
Průměrný akční thriller o   pomstě za smrt rodiny. Xkrát   viděné avšak v tomto   případě ještě docela   slušně natočené. Film sice   nemá takové grády jako to   vypadalo z ukázek a konec by   se spíše hodil do filmů s   Dolphem Lundgrenem ale i tak   se dá na film koukat alespoň   díky jeho povedené a   řádně drsné vizuální   stránce.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Nickův syn je zabit gangem   při inicializačním aktu   pouličního gangu a otec se   mění ze spořádaného   občana v nelítostného   mstitele, který chce jen   pomstu. Ovšem to není tak   jednoduché. Viděl jsem   lepší zpracování tématu,   třeba Bronson v Přání   smrti je opravdu výše. Na co   je vlastně policie, když si   oběti vystačí sami?
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2014
Začíná to vypadat, že se   Jamesi Wanovi povedl jeden   geniální film a od té doby   plácá do vody. Přesto, jeho   styl se mi líbí a pořád   čekám, že přijde zase s   nějakou bombou. Začátek   filmu dobrý - zavražděný   syn, otcova pomsta   parchantovi, ale pak se to   zvrtne v nesmysl. Že by se z   kravaťáka přes noc stal   zabiják ovládající   střelbu z jakékoli zbraně a   rval se jako profík? A že by   policie proti gangu poslala na   hlídačku jednoho poldu a   jinak nehnula prstem? Bavilo   mě to asi tak do půlky, pak   se z toho stane jedna velká   střelnice koupající se ve   špinavých loužích krve.
argenson
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2016
Inspirace letitým Přáním   smrti s Charlesem Bronsonem je   zřetelná, ale udělaný je   to dobře. Ale stejně bych   někdy na podobný téma   chtěl vidět film, kde   hlavní hrdina zůstane až do   konce elegánem v bílý   košili.
Angelika2808
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2012
Zabil všechny, kteří mu vyvraždili rodinu...
Drsný thriller, kde stříká   krev až z obrazovky sice   zaujme své fanoušky akční   razancí, ale faktický děj,   resp. přerod spořádaného   pojišťováka ve   vraždícího mstitele, silně   pokulhává. Pomineme   velkoryse fakt, že   neabsolvoval žádný výcvik   a pouze šílená touha   pomstít smrt milovaných ho   nastartovala k likvidaci   obávaného gangu. Ale zcela   mimo mísu je práce   policistů, kteří v celém   snímku vlastně nezasáhnou -   a to v garážích díky   střelbě a kvílícím autům   vypadá jak v Den   nezávislosti - kde jsou   poldové? Také velitelka   zásahu působila naprosto   nepřesvědčivě a vrcholem   neprofesionality byla její   výčitka, že Nick začal   válku! Jako by bylo celkem   běžné, že parchanti na   benzínce podříznou kluka a   poldové i soudce jsou   spokojeni, že vrahoun dostane   aspoň rok basy.
Naopak téměř plačtivá   scéna zbývajících   grázlů, kteří se   dověděli o svém   probodnutém zasvěcenci, byla   silně nevěrohodná stejně   jako téměř nezměněný   úředníkův zevnějšek po   divoké bitce v autě,   zatímco, když v kanceláři   sevře pevněji tužku,   vychrlí se mu proud krve   přes obvaz.
Akčák to   nebyl nejhorší, ale těch   extrémů bylo v rámci   napětí až příliš.
Imo
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.1.2020
Výborný herecký výkon Kevina Bacona
Výborný a přesvědčivý   Kevin Bacon patří mezi   lepších herců. Děj je   zasazen do americké   společnosti, kde vládne   zločin a policie a justice   jen přihlíží, obvykle   přijde až po akci. Proto   otec rodiny se rozhodne sám   pomstít smrt svého syna a   chránit rodinu. Není nouze o   napětí, závěr filmu, kde   mstitel a šéf gangu sedí na   jedné lavici, je ale trochu   znehodnocen. Nedostatek vidím   v scénáři.
jamesek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.5.2012
tak to byl bacon
naposled, nikdy sem ho nemusel   a ani nepřekvapil, vůbec se   divim, že sem to sjel do   finiše. výplachový   céčko. vůbec nechápu jak   to může někdo srovnávat s   přáním smrti, ani tkaničky   by bronsonovi !!
PROCESOR
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.9.2021
PROCESOR!
Máme tady úředníka, který   se celý den pere s   kancelářskými sponkami a   najednou se v klídku postaví   proti celému pouličnímu   gangu? Tak jo, co tam máme   dál. To je stejně trapný,   jako kdybych se já pokoušel   o balet. Vím, že nás má   film přenést někam, co v   reálu není možné a máme   si tu vidinu pohádky a   fantazie užívat, ale musí   to mít proboha aspoň trošku   málo realný základy. Takže   bavit se o hereckých   výkonech už nemá asi ani   smysl.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.3.2013
Rozhodně jsem jim víc   baštila metamorfózu   víceprezidenta pojišťovny v   umanutého zabijáka, jenž   byla díky okolnostem   příběhu a herectví Kevina   Bacona celkem uvěřitelná,   než béčkově tupé a   neobratné dialogy typu   "Á, tvoje oblíbená   ledová tříšť"
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $9,534,258║Tržby   Celosvetovo $16,964,306▐   Tržby za predaj DVD v USA   $7,417,091 //počet predaných   kusov 386,086║ Úvod filmu   navnadí na veľkú drámu,   karty sú pekne rozdané,   sprievodná hudba navodí   silné emócie ale postupne sa   to mení na béčkový   vyvraždovací brak v akých   kedysi vládli borci ako   Seagal a Van Damme v   90.rokoch(kde neústupne   pomstili svoje rodiny za   gangsterské ataky), nuž tu   mi to vyznelo nanajvýš   zbytočne smiešne a moc   preplácane. /40%/
cerfik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.12.2014
Už jsem si u Rozsudku smrti,   že se po trapném hororovém   Zlověstném tichu u Jamese   Wana blísklo na lepší   časy, ale bohužel   neblísklo. I přes obsazení   skvélého Kevina Bacona a   Johna Goodmana se Vám film po   pár dnech vytrácí a   nezůstává zde žádný   hlubší otisk a to proto, že   není co by se otisklo. Tak mi   nezbývá než smutně   konstatovat, že zde naprosto   převládá efektní   vizualizace, které se prostě   vše přizpůsobí. Šíleně   povrchní a plné klišé, za   měsíc si ani nevzpomenu o   čem ten film byl, protože   byl o ničem.
gabikazavacka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.9.2009
horor bečkovej kategorie.   uhladzený úradník Nick Hume   / ako ho uvádzajú pri obsahu   filmu noviny / sa po   zavraždení svojej rodiny   stáva expert na zbrane.   predtým nevedel narábať s   pištoľou a na konci filmu sa   z neho stál hotový Rambo. a   nejde mi do hlavy, ako mohol   tak šikovne utiecť z   garáže pred asi 10   nafučanými gangstranmi. to   by nedokázal zrejme ani   rambo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47511minih47511Smrtící nenávist 3 (2009) [Video] 
The Grudge 3 n
minih44757minih44757Východní přísliby (2007) 
Eastern Promises n
minih47921minih47921Svítání (2009) 
Daybreakers n
minih48246minih48246RocknRolla (2008) 
RocknRolla n
minih36727minih36727Ultraviolet (2006) 
Ultraviolet n
minih88019minih88019Velký Gatsby (2013) 
The Great Gatsby n
minih37295minih37295Peklo (2003) 
In Hell n
minih27545minih27545Modrý blesk (1999) 
Blue Streak n
minih48378minih48378Veni, vidi, vici (2009) 
Veni, vidi, vici n
minih75550minih75550Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital] 
Fast & Furious 6 n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

77 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:30 - 04:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

03:05 - 03:50

27 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:35 - 03:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Prozacový národ (Prozac Nation)

Prozacový národ
Prozac Nation

Naposled navštívené:
Prozacový národ (Prozac Nation)

Prozacový národ
Prozac Nation