Zari
ohodnotit

Psí vojáci

Dog Soldiers

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
105 minut
„Šest vojáků. Úplněk. Žádná šance.“

Komentáře k filmu Psí vojáci

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 24
Sgr.Moody
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.7.2009
Tenhle film se mi moc líbil   ale trochu mě zklamali   špatně udělaný vlkodlaci   ale jinak to bylo skvělí   hodně krve a akce.
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Na poměry hororů o   vlkodlacích solidní   podívaná plná krve, i když   trochu zběsilejšího   ražení, akce, vojenské   "taktiky" a   nefalšovaného hereckého   plného nasazení. Nechybí   humor a samozřejmě totálně   nelogický konec a chování   příšer.
AGAMEMNON
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2006
Podle recenzí jsem očekával   dobré béčko, ale výsledek   mne velmi překvapil. Žádný   stupidní příběh kde   hladovej vlkouš honí prsatou   kost nebo nějakýho magora a   chovají se tak, že je máte   chuť nejmíň vyliskat. Parta   vojáků slouží jako   návnada pro vlkodlaka,   přičemž je sleduje   speciální jednotka, která   ho má chytit, pokud možno   živého. Nejenže ho   nechytnou, ale navíc je   zmasakruje a ze spéšek   přežije pouze poraněný   arogantní velitel se kterým   má hlavní hrdina   nevyřízené účty (odmítl   odprásknout čokla). Ostatní   by dopadly podobně kdyby   náhodou nefrčela okolo   místní obyvatelka, která je   zaveze k nejbližšímu   stavení, kde se   zabarikádujou. Bitva může   začít. Tento   britsko-lucemburský horor by   si neměl nechat ujít   žádný fanoušek žánru,   protože dokazuje, že i o   vlkodlacích se točí dobré   filmy. Vlkouši vypadají jako   třímetrové anorektické   potvory, které bych rozhodně   nechtěl potkat o půlnoci   při návratu z fetu (moc se   povedli). Hudba je dobrá, sic   bych měl drobné výhrady,   ale to je čistě subjektivní   a navíc ve filmu funguje   skvěle. Herci hrají slušně   a mám pocit, že chlápka   který hraje seržu sem už   někde vyděl. Takže mazejte   do půčovny, ať Vám ji   někdo nevyfoukne, určitě se   to vyplatí.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2005
trochu musím oponovat,a   nemyslím si že je to tak   zlé na dané netradiční   téma,film je plný   napětí,dějových zvratů a   ostaní jde trochu stranou,mě   se film líbil -nebudu   určitě sám a odpůrci budou   též.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Tak po shlédnutí tohoto   filmu konstatuji že za   úplňku do lesa na houby asi   nepůjdu.Jinak horor jak má   být krve hodně jen trochu   lacině vypadající   vlkodlaci.To jediné mě   trochu zklamalo.
TILL.87
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.6.2008
A´t si každej říká co   chce, mě se ten film prostě   líbil. krev a střeva, akce a   trochu vtipu a napětí.   Pokaždý mě baví
tarzanek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2007
Jeden z mála povedených   filmečků o vlkodlacích,a   že jich tam je dost.Opět   zajímavá zápletka o   uniklích vojenských   testech,jako "krutá   rasa" o   psech,"jeskyně" o   zrůdách,nebo Romerova   "Noc oživlích   mrtvol" od Stevena Kinga.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2010
Dog Soldiers
Koprodukční snímek Psí   vojáci nebyl ve své době   žádným hitem, ale řekla   bych, že film nikdy neměl   velké ambice na to aby se   stal trhákem, ale jeho   úkolem bylo především   diváky pobavit a myslím, že   tohle se filmu povedlo. Celkem   prostá zápletka o bandě   vojáků, kteří jsou v   odlehlém území kvůli   cvičení a jsou napadeni   vlkodlaky před kterými se   ukrývají v domě. Snímek   má své nedostatky o tom   žádná, ale v mnohém se   snaží být lepší než   podobné nízkorozpočtové   filmy. První výhodou jsou   hlavní hrdinové, kteří   nejsou neschopní trotlové,   ale vycvičení ozbrojení   muži, kteří se nezabývají   tím, že je napadají   chlupaté bestie, čas na   panikaření tady není,   prostě do všeho jsou po   hlavě, najdeme tady debaty na   úrovni, co se vtipu týče,   protože frajeři dobře   hláškují. Psí vojáci   nejsou žádná pecka, ale ve   filmu se pořád něco děje,   je to akční, zábavné a je   to takové guilty pleasure.   Pochopitelně snímek   nemůžete brát vážně a   pokud ho brát vážně   nebudete, tak si ho   nepochybně užijete, navíc   když jsem ho před x lety   viděla poprvé nikoho z   herců jsem neznala, ale dnes   už mohu říct, že jsem si   film užila o chlup víc,   když jsem v něm našla   svého oblíbeného Kevina   McKidda.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.8.2011
Povedený horror, který   nepostrádá plno brutálních   vražd, pořádnou akci,   napětí a hlavně zběsilý   boj o život. Potěší i   dobré herecké výkony
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.3.2009
Zajímavý a celkem   úspěšný pokus zkombinovat   akční ´film s vlkodlačím   horrorem. Místy docela   solidní nářez.
Vladimiros
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Na první pohled   nizkorozpočtový film ale na   druhou stranu jeden z mala   vydařených filmů o   vlkodlacích.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Poměrně zdařilý a   chvílemi děsivý snímek o   skupince vojáků, kteří   čelí o dost větší   skupině vlkodlaků. Film si   po celou dobu drží rychlé   tempo, herci hrají docela   dobře, masky vlkodlaků jsou   také celkem povedené ale   hlavně u akčních scén je   vidět, že má film skromný   rozpočet. Ale jelikož je   kvalitních vlkodlačích   hororů jako šafránu buďme   za tento vděčný.
Barney94
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.3.2018
Horor ani tak ne, ale slušná   oddechovka ano. Děj   jednoduchý, ale zato o akci   ani tak není nouze. Masky   vlkodlaků nebyly zase tak   špatný. Pořád lepší,   než nepovedená animace, jak   je u nízkorozpočtových   filmů běžné.
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2005
trochu jako od jacksona   vesmirni kanibalove.spis sem   se smal nez bal.
ondrej100o
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.1.2011
ondrej100
postupom tento film stráca na   atmosfere strachu,a dost   stráca na kvalite.Ked to   sledujete dlchšie zdá sa   vám že sledujete rozprávku   o čarovnich vlkolakou ktori   nemožu byt na svetle.Ale za   polku si to zasluži 5   hviezdiček.
Sparta33
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2009
Luke
No......celkem průměrný   film tohoto žánru,ale na   druhou stranu musím   říct,že sem se ani moc   nenudil...ale nebylo to ani   nic fantastického!! Ale   upřímě znám horší!!!!   Celkem příjemná   oddechovka,pro ty co mají   rádi tento žánr.
davidek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Kdyby se neklepala kamera,   zřejmě by by to bylo ještě   víc jak pohádka. Občas   nesmysly. Nepatří mezi filmy   na které se podívám znova.
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Je to takovy zvlastni pocin   tento film, napul horor,napul   akcni.Podle toho,co jsem o nem   slysel, nez jsem ho videl,jsem   si myslel,ze bude o dost   lepsi.
Prvni pulku   filmu jsem vubec nevedel,   proti komu ta vojenska   jednotka vlastne bojuje.No a   pak az jsem to zjistil,tak   docela zklamani,cekal jsem   daleko lepsi vlkodlaky.
Amthauer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2008
Prostě sranda. Chlápek se o   vyhřeznutá střeva skoro   komickým způsobem přetahuje   se psem, pak mu je narvou   zpátky a zalepí lepidlem,   vlkodlaci vypadají jak čert,   který v zimě chodívá po   českých městech strašit s   Mikulášem a dialogy jsou na   úrovni Emy, která mele   mámu... A kdo říká, že   tma je správně hustá, ten   ještě neviděl ve filmu   správně hustou tmu ;)
Rosomak
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.12.2005
Film není úplně špatný.   Je to sice béčko, ale   důstojně pracuje s   atmosférou a napětím. Něco   je směšné, u něčeho   nevíte jestli se smát nebo   brečet, ale je to prostě   zábava. Nic víc, nic míň.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.3.2012
Aport
No jo no. Horory nejak   nekukam. Ale mám rád filmy s   vlkmi. Niekedy mám rád i   filmy s vlkodlakmi. Niekedy   nie. Tu klasický krvák,   žiadne mystérium, záhada,   spiritualita. Len masaker.   Moja chyba, že moc pri   týchto filmoch premýšľam.   Ďalšou chybou, že sa neviem   nad to povzniesť a nedá sa   mi prinútiť kochať sa   vodopádmi krvi a vyrvanými   črevami kam sa len podívaš.   Herci nič moc, drsné pózy,   avšak skôr vzbudzovali   úsmev, dialógy o ničom.   Vlčíci pol biedy, celkom   dobrý nápad dať tam   nakoniec tie fotky, i keď tam   vyzerali ako baletky. A zas   pár vecí, ktoré nechápem,   alebo mi niečo ušlo, holt   som pomalší. Raz ich ide   zabiť, raz nie. Odkiaľ sa   nabrali? Raz pohryzú a   nechajú tak, raz roztrhajú,   raz skonzumujú. Neviem podľa   akého kľúča sa rozhodujú.   Odkiaľ prišli? Veliteľ vám   káže zastreliť psa. Inak   nuda. O ničom. Ale aby som   nekritizoval, niektoré   hlášky boli dobré, i som sa   zasmial. Dobré bolo to   nočné videnie. A super (i   keď to spočiatku hrozilo),   žiadna love story nakoniec,   kde hlavný hrdina i hrdinka   prežijú (prípadne si to   stihnú i rozdať), tu nás   čaká u tej ženy zaujímavé   prekvapenie
Yontalcar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Ztráta času. Děj skoro   žádný. Film by se dal s   klidem zaškatulkovat do   kategorie "kdo uteče,   přežije".
scajo
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.1.2005
Po všech stránkách těžké   béčko. Skoro amatérská   režie, dějově je to   zoufalé (jakýsi mix prvního   Predátora a Záhady Blair   Witch) a ti vlci (nebo co to   je) jsou vážně k smíchu..   možná by to obstálo jako   žánrová parodie.
nobynoblhoch
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.5.2010
des bes
film je sice z roku 2002,ale   masky vlkodlaku vypadaji jako   z 50.let. atmosfera moc nedesi   a herecke vykony   neexistuji,nemluve o celkove   nelogicnosti a absolutni   neznalosti vojenskych   zvyklosti-ohen pri bojovem   cviceni,hulakani v lese,zadne   straze,pohyb po horizontu   atd.o znalosti lykantropie ani   nemluve.zkratka nula od nuly   pojde

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih21733minih21733Upír Nosferatu (1921) 
Nosferatu, eine Symphonie des Grauens n
minih37475minih37475Pánská jízda (2004) 
Pánská jízda n
minih46172minih46172The ultimate vivid collection (2006) [Video] 
n
minih47196minih47196Return of the Aliens: The Deadly Spawn (1983) 
Return of the Aliens: The Deadly Spawn n
minih55759minih55759Svedená a opuštěná (1964) 
Sedotta e abbandonata n
minih44229minih44229Plivu na tvůj hrob (1978) 
Day of the Woman n
minih38666minih38666Holky to chtěj taky 2 (2003) 
Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe n
minih39718minih39718Kanibalové (1979) 
Cannibal Holocaust n
minih28224minih28224Z pekla štěstí 2 (2001) 
Z pekla štěstí 2 n
minih30727minih30727Královna prokletých (2001) 
The Queen of the Damned n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

04:45 - 05:15

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se

04:50 - 05:20

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

25 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe!

04:40 - 05:55

30 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jakub Marek

Marek Jakub

Taxikář

Taxikář
Taxikář

Naposled navštívené:
Jakub Marek

Marek Jakub

Taxikář

Taxikář
Taxikář