Zari
ohodnotit

Psí vojáci

Dog Soldiers

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
105 minut
„Šest vojáků. Úplněk. Žádná šance.“
Popis / Obsah / Info k filmu Psí vojáci
Skotsko.
Krásná zalesněná krajina na skotské vysočině. na ní ale přece jen něco divného. Beze stopy tady mizí lidé. Turisti, zálesáci.......Právě zde začalo probíhat vojenské cvičení. Je tu vysazena průzkumná jednotka seržanta Wellse (Sean Pertwee). Ta na své průzkumné trase lesem objeví opuštěné a zakrvácené stanoviště s vyjímečným vybavením. Najdou zde ošklivě poraněného kapitána Ryana (Liam Cunningham) od zvláštních jednotek. Ryan blábolí podivné věci.

Jednotka raději opustí prostor a začne se stahovat. Bruce (Thomas Lockyer), který dělal zadní voj, je mrtvý a těžce zraněn je i seržant Wells. Jednotku napadli zvláštní obrovští vlci nebo něco podobného. V poslední chvíli vojáky zachrání Megan (Emma Cleasby), která tudy projíždí. Ta je vezme do auta a odveze na prázdnou farmu svých přátel. Nezbývá jim nic jiného, než se v jednom z domů opevnit, protože jim vlčí lidé poškodili auto.
Dochází jim náboje, tak se snaží vyzbrojit tím, co dům dá. Cooper (Kevin McKidd) a Megan se snaží ošetřit saržanta, což se jim po chvíli podaří. Megan se jim potom snaží vysvětlit, že skutečně bojují proti vysoce inteligentním vlkodlakům, kteří spolupracují jako rodina. Ti na ně vzápětí zaútočí a dobývají se do domu. Vojáci útoku sice odolali, ale vlkodlaci odvlekli Terryho (Leslie Simpson). Munice je čím dál míň a jejich jediná šance je vydržet do východu slunce.

Vlkodlaci stále číhají kolem domu. Vojáci na ně zkusí léčku. Spoon (Darren Morfitt) je naláká světlicí na sebe a Joe (Chris Robson) jde zprovoznit auto, které stojí ve stodole. Přijede s ním až k domu, ale jeden z vlkodlaků jej zabije a auto je také poničeno.Cooper se hádá s Ryanem, který se jako zázrakem uzdravil.Ryan jim potom řekne, proč tam vlastně je a také proč tam byli povoláni oni. Chvíli na to se Ryan změní ve vlkodlaka a uteče z domu.

Vojáci chystají na vlkodlaky další past. Seržant Wells, jenž se už také uzdravil, zjišťuje, že se i on promění na vlkodlaka. Chce se proto pro své muže obětovat. Cooper mu to nedovolí a sám odveze rozbité auto zpět do stodoly, kde za chvíli exploduje. Není jim to ale nic platné - stodola je prázdná.

Poté se od Megan dozvědí, že i ona je vlkodlak a ti ostatní, které právě teď pustila dovnitř do domu, jsou její rodina. Wells ji zastřelí. Potom nastává urputný boj o přežití. Cooper zabije jednoho vlkodlaka. Také Spoonovi se to málem podaří, ale další vlkodlaci jej zabijou a sežerou. Seržant Wells s Cooperem se dostanou až do kuchyně. Tam Wells schová Coopera do sklepa a sám čeká v kuchyni. Začíná se měnit. Ví to a cítí to. Pustí tedy plyn a čeká, až vlkodlaci přijdou blíž. Jsou tu. Wells se naposled podívá na fotku své ženy a škrtne.......dům exploduje.
Cooper výbuch ve sklepě přežije, ale není sám. Je tu s ním také vlkodlak - Ryan, který jej napadne. Po krátkém boji jej Cooper zabije..............otevře dveře a vychází ven do probouzejícího se rána. Svítá.


Pozn. aut: Popisek vznikl za spolupráce Hortensie.


Autor: M.A.G.

Popis / Obsah / Info k filmu Psí vojáci
Četa britských vojáků se vydává na běžné vojenské cvičení do lesů. Poté, co jednoho rána najdou zmasakrovanou jinou četu a jediného živého, dochází jim, že teď jsou skutečně v ohrožení života. Schovají se v nedalekém domě na odlehlé farmě, kde jsou v noci napadeni hrstkou zmutovaných vlků. Při boji o přežití pomalu umírá jeden voják za druhým. Když už zbývají jenom dva, jeden se schová do sklepa a druhý, protože se už proměňuje ve vlkodlaka, zapálí dům. Masakr přežije jediný voják Cooper. Brzy na to se tento hrůzný zážitek objeví v novinách s titulem: MOJI JEDNOTKU SEŽRALI VLKODLACI!


Autor: 261972

Popis / Obsah / Info k filmu Psí vojáci
Četa britských vojáků se vydává na obvyklé vojenské cvičení do odlehlé skotské divočiny. Nikdo z nich netuší, že se tam budou muset bránit skutečnému nepříteli. V temných lesích narazí na raněného kapitána jednotky zvláštního nasazení a zmasakrovaný zbytek jeho týmu. Brzy vyjde najevo, že v okolí řádí vždy o úplňku nebezpeční vlci. Vojáci se připravují na naplánované akce, ale další tajemná noc se nezadržitelně blíží...


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Zajímavosti z regionů

01:30 - 02:15

35 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Televizní klub neslyšících (20...

02:00 - 02:25

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:55 - 03:00

10 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Reklama