reklama
 
ohodnotit

Pošťák

Il postino

Další název:
Le facteur (FR) / Il Postino: The Postman
Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
12.10.1995
„Jeho poezie měla magickou moc. Philippe Noiret v roli chilského básníka Pabla Nerudy, který i ve vyhnanství dokázal změnit lidské osudy.“

Celkové hodnocení filmu Pošťák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.7.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2007
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.3.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.8.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
21.7.2009
PhyllisDietrichson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2013
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43260minih43260Žiji ve strachu (1955) 
Ikimono no kiroku n
minih69238minih69238Trezor (1989) [TV inscenace] 
Trezor n
minih37185minih37185Ztraceno v překladu (2003) 
Lost in Translation n
minih41716minih41716Maska zrcadla (2005) 
MirrorMask n
minih37111minih37111Zná ji jako svý boty (2005) 
In her Shoes n
minih51706minih51706Vzali nohy na ramena (1971) 
La poudre d'escampette n
minih39074minih39074Vánoce naruby (2004) 
Christmas With the Kranks n
minih11768minih11768Madisonské mosty (1995) 
The Bridges of Madison County n
minih27067minih27067Spící psi (1998) 
Sleeping Dogs n
minih7716minih7716Fotograf smrti (1990) [TV film] 
Somebody Has to Shoot the Picture n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - argenson
8   - phorsky1
5   - Dex
6   - rosta12
8   - Johnny1
1   - Kloby
9   - PhyllisDie
6   - Gucia

TV Program

ČT1 - Tichá bolest (1990)

20:55 - 22:24

81 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

106 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:40 - 22:40

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

21:35 - 22:55

41 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627638
Fotografií: 565754
Plakátů: 268311
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.107/0.07