reklama
 
ohodnotit

Poslední tanec Salome

Salome's Last Dance

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
89 minut
„Nečekané následky soukromého divadelního představení, uspořádaného pro spisovatele Oscara Wildea.“

Celkové hodnocení filmu Poslední tanec Salome

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.1.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2011
Naki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.1.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2011
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2016
supermil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31898minih31898Úplně vzhůru (1998) 
Wide Awake n
minih39591minih39591Námluvy (1961) [TV inscenace] 
Námluvy n
minih53927minih53927Domobrana (2000) 
Militia n
minih141220minih141220Říkali mi Džigu (2015) 
Lo chiamavano Jeeg Robot n
minih72000minih72000Návrat (2010/4) 
Regresa n
minih53384minih53384Krakonoš a ovčák (1982) 
Krakonoš a ovčák n
minih54976minih54976Sharpovi střelci (1993) [TV film] 
Sharpe's Rifles n
minih64019minih64019Divnej týpek (2009) 
Gentlemen Broncos n
minih40113minih40113Dům voskových figurín (2005) 
House Of Wax n
minih148444minih148444Chuť inkoustu (2016) 
Compte tes blessures n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 % (7)
9   - curil
8   - Erkul
9   - Naki
7   - zepo
6   - rosta12
6   - oskarel
10 - supermil
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.284/0.243