reklama
 
ohodnotit

Poslední kondor

Dung fong tuk ying

Další název:
Eastern Condors
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Poslední kondor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2010
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.12.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.11.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.10.2010
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.9.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.10.2014
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.10.2017
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2015
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2013
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2012
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.12.2014
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2011
meloun-ek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21070minih21070Titanic (1997) 
Titanic n
minih3721minih3721Beethoven 2 (1993) 
Beethoven's 2nd n
minih39759minih39759V dobré společnosti (2004) 
In Good Company n
minih88126minih88126Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012) 
n
minih96844minih96844Skvělý plán (2012) 
Un plan parfait n
minih43643minih43643Poslední kouzlo (2006) [TV film] 
n
minih63194minih63194Řez diamantem (2001) 
Witness to a Kill n
minih66464minih66464Westernstory (2011) 
Westernstory n
minih43336minih43336Dablér (2006) 
La Doublure n
minih31622minih31622Uprchlíci (1986) 
Les fugitifs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.3 % (14)
7   - SvoKar
3   - Hugin
5   - RM
6   - satyr
8   - peter22
6   - rosta12
7   - zazrakpave
9   - me22dec
10 - Gremmie
8   - Jerzi
6   - Miloš11
5   - orimkacsir
7   - moramp
10 - meloun-ek

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

04:55 - 04:59

1 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Sabotáž (2007) [TV pořad]

04:50 - 05:15

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

04:00 - 06:05

56 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.119/0.083