Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Polopatě

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.11.2013
Jak na to, aneb i pro nešiky na zahradě
Výborný pořad, který   diváka zasvěceně provází   prací na zahradě a nejen to,   dnes např. ukazovali jak se   dělají draci, což příde   vhod pro toho kdo má děti,   neboť je podzim a fouká dos   strání. Tenhle pořad je   snad nejlepší o zahradě co   jsem kdy viděl, je lepší   než recepoář a pod. Pro   toho kdo má zahradu a chce se   dozvědět jak na ní dělat   různé práce, něco kutit,   opravit, vypěstovat atd.   vřele doporučuju.
Stan.Da
Hodnocení:
Přidáno: 14.2.2016
Reklamní pásmo
Pořad se velice rychle stal   vlastně sledem prezentací   produktů, které předvádí   různí dodavatelé často   oblečení do oděvu s logem,   označení jako například   'odborník na střechy' (v   případě že předvádí   vlastní plechovou krytinu),   'odborník na vlhko'   (nabízející šarlatánský   aparát na odvlhčení domu)   apod..
Sem tam   proloženo nezávislými   radami na přesazování,   stříhání rostlin atd.
Mimilda666
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.5.2020
Záplava reklamních spotů
Tohle už nemá s radami pro   zahrádkáře nic   společného. záplava   reklamních příspěvků, s   jmény firem důmyslně   zabíraných kamerou, aby vám   to náhodou neuniklo. Když   už i kuchař Stupka v   každém dílu prezentuje   nějaký hrnec, tak to   vzdávám.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama