reklama
 
ohodnotit

Pavlínka

Žánr:
Rok:
1974
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1974

Celkové hodnocení filmu Pavlínka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.7.2016
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2013
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2012
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.6.2013
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.3.2014
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2016
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.10.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.3.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2014
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2015
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2014
arbogast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13088minih13088Murphyho válka (1971) 
Murphy's War n
minih80652minih80652Král smutku (2006) 
King of Sorrow n
minih16569minih16569Poslední Mohykán (1992) 
The Last of the Mohicans n
minih5524minih5524Černý déšť (1989) 
Black Rain n
minih51575minih51575Boj o dítě (1992) [TV film] 
Battling for Baby n
minih36908minih36908Štěstí (2005) 
Štěstí n
minih156297minih156297Kouzlo Vánoc (2006) [TV film] 
Das Weihnachts-Ekel n
minih21168minih21168Tom Horn (1980) 
Tom Horn n
minih39685minih39685Madagaskar (2005) 
Madagascar n
minih19237minih19237Smrtící triky (1985) 
F/X n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (18)
6   - jarda53
9   - clara.bow
7   - Angelika28
8   - hvezdyn
7   - Frolíček
10 - martin.stu
6   - M.A.G.
6   - Serpentina
4   - melakara
8   - tomas.sulc
10 - dederon
7   - rosta12
9   - Area
8   - tvo
4   - Xell
9   - Tnegad
9   - troufalka
8   - arbogast
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152458
Osobností: 636669
Fotografií: 579184
Plakátů: 275845
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.174/0.141