reklama
 
ohodnotit

Pan Smith přichází

Mr. Smith Goes to Washington

Rok:
1939
Délka:
129 minut

Celkové hodnocení filmu Pan Smith přichází

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.9% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2008
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2013
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.12.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2016
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2013
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2015
Elda1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.12.2007
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2011
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.5.2008
mr.hack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.11.2015
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.12.2014
Moniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.8.2011
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.3.2009
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2008
AdMari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.11.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22878minih22878Vražedná pole (1984) 
The Killing Fields n
minih129208minih129208Průšvihář (2014) 
Hellion n
minih73144minih73144Astérix & Obélix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 
Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majeste n
minih25019minih25019Perfektní záskok (1997) 
Picture Perfect n
minih24534minih24534Tvoje srdce inkognito (1936) 
n
minih128811minih128811Artemisia (1997) 
Artemisia n
minih43223minih43223Lední medvídek 2: Tajemný ostrov (2005) 
Der kleine Eisbär 2 - Die geheimnisvolle Insel n
minih136192minih136192Pan Fitzwilly (1967) 
Fitzwilly n
minih67091minih67091Seznamte se s Applegatovými (1991) 
Meet the Applegates n
minih5524minih5524Černý déšť (1989) 
Black Rain n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.9 %
8   - curil
9   - Erkul
10 - clara.bow
6   - MARi0
8   - salte
9   - melakara
7   - Zimmy871
6   - Georgie2
8   - kahi
6   - Elda1
7   - Extraktor
4   - El_Indio
9   - mr.hack
9   - Dagfra3
9   - Moniika
9   - helzapopin
9   - mirek52
9   - AdMari
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.882/0.843