reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pán hradu [TV film]

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
58 minut
Premiéra v ČR:
22.3.2007
„Pohádkový romantický příběh o tajemném duchovi, žijícím v zakletém hradu.“

Celkové hodnocení filmu Pán hradu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.5.2007
sarhod79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.3.2012
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.11.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
Katka.H.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2009
pantofl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2007
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2007
vomil13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.8.2015
Anys02
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5782minih5782Synové markýze Lucery (1939) 
I figli del marchese Lucera n
minih5125minih5125Cirkus bude! (1954) 
Cirkus bude! n
minih34245minih34245Fortel a jak ho získat (1965) 
The Knack ...and How to Get It n
minih7758minih7758Frankie a Johnny (1991) 
Frankie & Johnny n
minih35490minih35490Daleko od Polska (1984) 
Far from Poland n
minih39052minih39052Román pro ženy (2005) 
Román pro ženy n
minih8209minih8209Herkules ve středu Země (1961) 
Ercole el centro della terra n
minih23577minih23577Zamilovaný blázen (1981) 
Innamorato pazzo n
minih47855minih47855Antikiller (2002) 
Antikiller n
minih41795minih41795Moje Superbejvalka (2006) 
My Super Ex-Girlfriend n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 %
7   - clara.bow
5   - Agostino
3   - Strength
4   - sarhod79
5   - phorsky1
10 - Gremmie
9   - Katka.H.
4   - pantofl
3   - ladzavs
3   - vomil13
6   - Anys02

TV Program

ČT1 - DoktorKA

02:20 - 03:15

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Doktoři

02:45 - 03:30

19 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

02:55 - 03:35

9 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Hydra: Krvelačná bestie (2009)...

01:15 - 03:05

109 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141580
Osobností: 606455
Fotografií: 526517
Plakátů: 253961
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

Neuvěřitelná blbost

John Wick
Nevím jestli vůbec dnes na   Nově dokoukám tento   absolutně stupidní škvár,   ve kterém se nejedná   dočista o nic jiného než o   to, že Johnu více >

Autor: devalera | Hodnocení: 1 / 10

Železná srdce (2014)

Železná srdce
Za mě 90%, protože jsem   zrovna při tom tanky hrál a   nemohl se vůbec soustředit,   jak mě to vtáhlo do děje.   Takže jsem tanky vypnul a jen více >

Autor: Karius | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.297/0.276