ohodnotit

Pach krve 3 [Video]

Wrong Turn 3: Left for Dead

Další název:
Wrong Turn 3; Wrong Turn III: Left for Dead; Pach krvi 3 (SK)
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
92 minut
„Klan šílených kanibalů je zpět! Tentokrát loví skupinu vězňů, jejichž autobus havaroval poblíž lesa, ve kterém řádí.“

Komentáře k filmu Pach krve 3

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 12
mark120
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2015
wrong turn 3
pach krve 3 to byl super film   viděl jsem hodně filmu ale   taky dobry ještě ne three   finger se vratil ale ten konec   to bylo blbe ten policista   nate wilson neměl umřit   nikdy něvěř muklovi
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.9.2019
Dal bych jen šest, ale za ta   překvápka na konci musím   přidat. Jinak se to celé   nese v duchu předchozích   dvou filmů, takže vlastně i   to hodnocení je stejné.
Steawi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.6.2010
Tak nějak..Ano i ne..Ano za   zajímavý děj a velmi   překvapivý konec..A ne za   to,že už je to přeci jenom   3 díl a oproti 2. dílu   (který se mi zdá ze všech   nejlepší)to bylo takové   chudé.Navíc ta lesní zrůda   tam byla jen jedna,což bylo   po nějakém čase docela   nudné.Ale ve směs se na to   nechá koukat,některé scény   velmi pěkné,jiné naopak   nudné,jak už tomu u 3 dílů   bývá.
marci22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.1.2010
U trojky kvalita klesla o pár   tříd k odpadu.Děj je celkem   nudný a sledovat   pobíhající vězně po lese   to taky nebylo nějak zvlášt   dobré.Mě se líbil jen   začátek filmu-prostřelení   prsu a oka,tyč zaražená do   huby a rozpůlení na tři   díly.Až se objevili vězni   šlo do hnoje.Byl bych   rád,kdyby někdo natočil   pokračování a povynesl   sérii zase o těch pár   tříd nahoru...
Faustka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2010
"Miami, Jižní   pláž...obklopenej   kočkama.." :) Óch, ty   tužby(sny se někdy   plní)..Waltře. Prachy nejsou   všechno Nate! Pro drahouška   "Tříprsťáka   juniora".. zasloužených   ****** bleskovek(vychutnal si   svou chvilku). :o Chavezi, tak   snad příště...
MaKy92z
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Bolo celkom príjemnou   zábavou sledovať tento film.   Na rozdiel od predošlých   dielov, kde hrali študenti,   tentokrát ich však nahradili   utekajúci väzni.
Helled
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.9.2013
Pozoruhodný boj mezi vězni a   kanibaly teď už budou mět   težší boj Floyd i ten   druhej drsňák jim dají   pořádně ppřes hubu tak jak   si zaslouží
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.9.2019
Lov incestem zdegenerovanými   lidmi tímto vzešlo do   třetího kola. A oproti   předchozímu skříňku opět   výrazný posun nahoru.   Klasický příběh začíná   teenagery, kteří tentokrát   do daného místa připluli po   řece, kde si užije i divák   nemrava. A netrvá dlouho a   započne nejděsivější   chvíle, jakou si do této   chvíle nepředstavovali.   Jedné dívce se však   podaří uprchnout a   námětově se spojí s druhou   dějovou linkou, ve které   zase pro změnu převážejí   odsouzené vězně a jak už   to většinou bývá,   vězeňský autobus havaruje.   Jeden větší drsňák jak   druhý plus dozorce plus   přeživší dívka. A noc   plná hrůzy může začít.   Krvavý slasher bez bázně a   hany držící se zavedené   šablony v podstatě kombinuje   vězeňské útěkové drama s   hororem, což v některých   scénách přeci jen vypadá   krapet neokázale. Např.   scény týkající se vězňů   hrající klasickou hru kočky   s myší jsou velmi brzy   naprosto únavné. A co víc,   nejeden divák si bude   jistojistě přát, aby   všechny ty namachrované   vězně zdegenerovaní   zabijáci dostali. Gore,   napětí, vcelku vtipné   akční scény a vůbec   děsivá zábava v daném   žánru přesto zaručuje sice   opět nepravděpodobného,   avšak věrohodného   diváckého hrůzného   zážitku. Zdegenerovaní   zabijáci jsou pouze tři a   dá se říct, že to i zcela   postačí. Trnem v oku jsou   však CGI efekty, které   nepatří zrovna mezi ty   povedené. Zkrátka a dobře.   Kvality prvního snímku   nedosahuje, ale je větší,   než u druhého.
BinLADIN
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.6.2010
Trojka je již moc   překombinovaná první díl   je skvělí i přes slušné   výkony herců je to slabé a   bez nápadu.
261972
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.12.2012
O něco horší díl než jeho   předchůdci. Nenudila jsem   se, ale zase to nebylo tak   dobré. Tentokrát se   vraždili kriminálníci s   různými povahami a jako   předkrm byli policajti. No   docela dobrá kombinace. Jen   jsem si na chvilku myslela,   že se ty vězni s pocajty   povraždí dřív, než je ti   kanibalové zabijou a snědí.   Část, kdy kvůli naleznutejm   prachům se chvíli zdrží,   mě už tak moc nebavila.   Zbývali asi čtyři lidi. Já   už jen čekala až zabijou ty   poslední vězně (lezli mi na   nervy). No nejdřív přišla   mezi ně rvačka. Pak to ten   plešoun schytal a ostatní ho   tam nechali. Nakonec zbyl jen   jeden policista, vězeň   (pěknej mukl) a uječená   kráva, co přežila masakr   svých přátel. Konec byl tak   trochu nepovedený. Ten polda   se vrátil pro ty prachy   (přitom řekl, že byly v tom   autobuse, kterej vybouchl) a   ten mukl ho sejme pěkně do   zad a s prachama odkráčí.   Jenže ho přepadne kanibal a   končí to jeho posledním   výkřikem před smrtí.
Robinson
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.12.2010
Trojka je už docela slabá.   Nápad zasadit do lesů   prchající vězně není   špatný, ale blbě   natočený. A nejhůř to   odneslo gore. Vraždy jsou   totiž docela nápadité, ale   to digitální ztvárnění   ... no fuj.
nepi18
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.2.2010
aspon ty kozy...
Dal jsem tomu 4 hvezdy a to za   ty kozy na zacatku,jinak   ztrata casu.....Myslim ze   prvni dil je nejlepsi.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih84211minih84211Ledová archa (2013) 
Seolgookyeolcha n
minih36272minih36272O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (1979) [TV inscenace] 
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku n
minih49199minih49199Temné patro (2008) 
Dark Floors n
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n
minih3261minih3261Artur a Leontýna (1940) 
n
minih61635minih61635Děti kukuřice (2009) [TV film] 
Children of the Corn n
minih27108minih27108Masakr v Texasu (1994) 
The Return of the Texas Chainsaw Massacre n
minih41280minih41280Syndikát smrti (2005) 
Lethal n
minih24963minih24963Saló, aneb 120 dnů Sodomy (1975) 
Saló o le 120 giornate di Sodoma n
minih51501minih51501Zabijáci ze střední (2005) [TV film] 
Killer Bash n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)

 Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)
Pach krve 6: Krvavý hotel n
Wrong Turn 6: Last Resort
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Valeri Milev

(pokračování)

Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) [Video]

 Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) [Video]
Pach krve 5: Krvavý masakr n
Wrong Turn 5: Bloodlines
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011)

 Pach krve 4: Krvavý počátek (2011)
Pach krve 4: Krvavý počátek n
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
Žánr: akční / horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video]

 Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video]
Pach krve 2: Cesta nikam n
Wrong Turn 2: Dead End
Žánr: thriller / horor
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Joe Lynch

(pokračování)

Pach krve (2003)

 Pach krve (2003)
Pach krve n
Wrong Turn
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Kanada
Režie: Rob Schmidt

(pokračování)

Hodnocení filmu

64.4 % (109)
7   - curil
7   - Pitryx
7   - hvezdyn
5   - martin.stu
4   - Agostino
4   - 261972
5   - BinLADIN
3   - Langley
6   - vojtam
4   - Robinson
6   - AGAMEMNON
10 - Pixel116
8   - killy
5   - Petak69
6   - marci22
4   - luan66
6   - jochen
6   - Faustka
8   - tomast
10 - Yahis

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:35 - 17:30

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Mallorca, ostrov slunce a uměn...

15:55 - 16:45

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

16:00 - 16:57

38 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:30 - 16:50

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 157518
Osobností: 647953
Fotografií: 603772
Plakátů: 288336
Obsahů a biografií: 144481

Poslední komentáře

Vlna za vlnou (2016)

Vlna za vlnou
Záměna dvou hlavních osob,   to je to, oč tu běží. A   tentokrát záměna úmyslná,   protože se Gege ocitne v   bezvýchodné situaci. Co si   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Skleněný (2019)

Skleněný
Nuda, nuda, dlouhé   komentáře, nebýt McAvoye,   nedokoukala bych to ani do   půlky, kde jsem to vypnula.   Ach jo, a přitom to byl   takový excelentní   režisér...

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Čtyři pokoje (1995)

Čtyři pokoje

Čtyři pokoje
Čtyři režiséři, čtyři   příběhy. Před sledováním   jsem si nepřečetl kdo   režíroval co a dal si to za   úkol uhádnout sám. Lehké,   velmi více >

Autor: MARi0 | Hodnocení: 7 / 10

Strach má velké oči (1980) [TV i...

klasika

Strach má velké oči
Pohádka, kterou prověřil   čas..nemusí být drahé   exteriéry , drahé kostýmy.   Já se u tohohle bavím   pokaždé i po letech...   fantastické obsazení,   skvěle zahrané, jen ve   studiu..paráda..

Autor: Milicent | Hodnocení: 10 / 10

Rambo: Poslední krev (2019)

Rambo!

Rambo: Poslední krev
Tak dal bych klidně 10   hvězdiček nebýt zbytečně   roztahaný úvodní hodinky.   Jak jsem se již zmínil v   první části mohli ubrat na   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.151/0.113