Duben
ohodnotit

Pach krve 5: Krvavý masakr [Video]

Wrong Turn 5: Bloodlines

Další název:
Wrong Turn 5; Wrong Turn 5: Bloodbath; Pach krvi 5: Krvavý masaker (SK)
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
91 minut

Obsah filmu Pach krve 5: Krvavý masakr

 
Příběh o kanibalské rodince volně navazuje na předchozí filmy v sérii "Wrong Turn" a dal by se označit jako prequel prvního dílu, stejně jako předchozí příběh z této série.

Hlavním záporákem je sériový vrah Maynard, který již třicet let uniká spravedlnosti. Ovládá tři kanibalské bratry, kteří cítí velkou příležitost pro své vraždění a choutky při blížícím se svátku Halloweenu a rockovém festivalu Fairlake v Greenbrier v Západní Virginii. Na festival vyráží také pětice studentů - tři chlapci a dvě dívky. Nešťastnou náhodou srazí po silnici jdoucího Maynarda, který je s nožem v ruce ohrožuje. Mladíci muže přemůžou, ale u potyčky se objeví...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Declan O'BrienDeclan O'Brien  
hraje:
Camilla ArfwedsonCamilla Arfwedson.....šerif Angela [30]   
Roxanne McKeeRoxanne McKee.....Lita [31]   
Doug BradleyDoug Bradley.....Maynard [57]   
Paul LuebkePaul Luebke.....Gus   
Kyle Redmond-JonesKyle Redmond-Jones.....Biggs   
Amy LennoxAmy Lennox.....Cruz   
Finn JonesFinn Jones.....Teddy [24]   
Harry AničkinHarry Aničkin.....doktor [67]   
Velizar PeevVelizar Peev.....noční hlídač [29]   
Peter BrookePeter Brooke.....Jason [39]   
Oliver HoareOliver Hoare.....Julian   
Radoslav ParvanovRadoslav Parvanov.....jednooký [35]   
Borislav IlievBorislav Iliev.....tříprstý   
Simon GintySimon Ginty.....Billy   
Duncan WisbeyDuncan Wisbey.....Mose [40]   
Emilia KlaynEmilia Klayn.....Kaleen   
scénář:
Declan O'BrienDeclan O'Brien  
námět:
Alan B. McElroyAlan B. McElroy.....postavy   
hudba:
Claude FoisyClaude Foisy  
Thomas Andrew GallegosThomas Andrew Gallegos  
kamera:
Emil TopuzovEmil Topuzov  
střih:
Stein MyhrstadStein Myhrstad  
Ludmil KazakovLudmil Kazakov  
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Pach krve 5: Krvavý masakr >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2022
Tatík a spol.
Tenhle díl byl lepší než 4 a 6 a to díky   tatíkovi mutantů v podání představitele   Pinheada. Jinak většina filmů se odehrála ve   vězení. A i tentokrát mají mutanti navrch.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2020
Počáteční šablona teenagerovských slasherů   je zachována, takže tu opět máme skupinku   mlaďáků jedoucích autem odněkud někam,   které někde někdo s plnou krutostí přepadne.   Tentokrát se jede na slavný hallovýnský   hudební festival, kde návštěvníci   samozřejmě chodí v nejrůznějších maskách.   A stejně jako kdysi mezi ně  zapadl slavný   Michael, s přehledem zapadnou i staří známí   zabijáčtí mongoloidi. Ale to v zápletce není   všechno. Tuto vražednou zmutovanou skupinku   nově vede sériový vrah Maynard, kterého se   podaří zatknout šerifce Carter. A tak do jistě   očekávaného vražedného rošamba ohledně   mladé party ještě zamíchá motiv známý ze   snímku ´Přepadení na 13. okrsku´ (1976), od   kterého dokonce i v roce 2005 vznikl remake.   Mayard v cele a mongoloidi se ho snaží dostat   ven, tudíž začnou dobývat policejní stanici .   Temná vražedná noc tak na správný slasher    započne v plné krvavé parádě. Snímek jako   celek je samozřejmě takový, jaký má být.   Obsahuje dobré i špatné prvky slasheru, kdy   všudypřítomná hloupost doslova a do písmene   krvavý masakr přímo přitahuje. Spousta postav   je zapomenutelná, snad kromě Maynarda, který   místy připomíná Hannibala Lectera. Atmosféru   však snímek má a kdo se tomu poddá,   emocionálně ho dostane samotný závěr. Celá   dějová linka ale krapet postrádá napětí,   což je vcelku škoda, ale brutalita vražedných   scénu pro plnohodnotnou hrůzu, zděšení a   mrazení v zádech tento neduh vynahradí. Jako u   každé slasherové série i zde již divák ví,   do čeho jde, takže je hodně složité ho   něčím překvapit. Nad očekávání se však   tentokrát jedná o zlepšení oproti   předchozímu počinu, což je jedině dobře. A   nezhatí to ani nepomíjitelná předvídatelnost.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.9.2019
Klasika nad klasiky, která bohužel nepřinesla   nic nového, ale přesto se na to dá dívat, a   dokonce se i bavit. Pokud to ovšem neberete   smrtelně vážně. Doporučuji.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.12.2015
Těžko vybírat, který z dílů série Wrong   Turn je lepší a který zaostává. Já to beru s   humorem a těším se nové nápady tvůrců, s   jakým humusem přijdou. V tomto směru je   kruťáren více než v minulých dvou dílech a   průměrného zvrhlíka určitě uspokojí. Logika   v příběhu jako vždy pokulhává, ale zase   spád a tempo filmu je ucházející. Navíc Doug   Bradley jako Maynard neustále vykřikující své   výhružky a požadavky, také ujde. Nemám rád   násilí, ale na film koukám s nadhledem a tak ta   porce kuchání, kterou jsem očekával, přišla.   Co se dá dělat, podíváme se na Lásku nebeskou   a srovnáme hladinku.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2013
Je to dobré má to cenu se na to kouknout lepší   než dvojka trojka a možná i čtverka podstatně   nadprůměrný divím se že se film nedočkal   svého remake jako jiné brutalní a zajmavé   filmy třeba (Oko Halloween Pátek Třináctého   Noční Můra v elm street noc oživlích mrtvol)
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.5.2013
Pátý díl a přece jsem se do toho   pustil.Zklamaný rozhodně nejsem.Pach krve 4 byl   tah,který celou sérii vytáhl nahoru a tenhle   halloweenský kousek tomu ještě trochu   pomohl.Byl jsem překvapný,že se k oné slavné   trojici přidal další člen,ten se mi tam líbil   a jeho "moji chlapci si pro mě   přijdou" bylo úsměvné.Parta   dobrá,způsobů smrti tedy opět celá   řada.Jediná věc,z které jsem zklamaný,byli   tedy tři chlapci.Na pátý díl už by mohli být   tvůrci kreativnější a zapojit více fantazie   do jejich namaskování.Byli trochu fádní.A i po   páté jsem čekal,že alespoň někdo vyvázne,no   to se bohužel nestalo.Líbilo se mi to a klidně   zvládnu i Pach krve 6.
Robinson
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.10.2012
Je to sotva rok a už tu máme další díl,   bohužel se na režisérskou stoličku opět   usadil babrák O´Brien. Tenhle člověk prznil   už předchozí dva díly a tak se není co divit,   že i tento je značně retardovaný. Sice mi   stále přijde o chlup lepší než trojka, ale to   jen kvůli vysmátému Pinheadovi Dougu   Breadleyovi - co slovo, to perla, velkej   sympaťák. Jinak se není vůbec na co dívat,   vraždy jsou trapné a ani gore se nepovedlo, což   už vážně zamrzí. Jestli má být šestka (a   věřím, že bude), tak, proboha, snad konečně   vymění režiséra.
vojtam
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.10.2012
Hybridi opět v akci...
O bože, jak hluboko jsme klesli, já (že jsem na   to koukal)a tvurci že vytvořili a natočili   takovou sra... Ale co jsem měl dělat když jsem   viděl všechny předchozí díly? Kouknout i na   poslední ne?:) Co se kvality týče, co další   díl tím horší to je. Nemám rád když do   slasheru míchaj prvky trapný komedie, a ty   mutanti tady tak odfláknutý, ty masky bych jim   takhle zplácal doma i já.A ten trapnej   příběh, škoda psát. Mno, děs - běs   velebnosti. Prosím 6 néé,já jsem v tom nevině   tak prosím 6 néé trala nana. Dávám 4:)
marci22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.10.2012
Na pátý díl série Pach krve jsem se celkem   těšil,ale musím říci,že jsem byl   zklamán.Čekal jsem pořádná jatka na   Halloweenském festivalu a místo toho jsem se   dočkal filmu,který bych kvalitou přirovnal   třetímu dílu.Nu což dodat,nejlepší byla asi   scéna s kombajnem,ale i scéna s nacpáním   vnitřností do huby nebyla k zahození.Mínus   vidím i v hudbě,která se mi místy fakt dost   nelíbila a ospalé městečko bylo bohužel bez   atmosféry a obsahovalo jen pár liduprázdných   uliček.Pokud bude natočen 6.díl,doufám,že to   bude pořádnej masakr a né takové kde nic tu   nic.Lepší než čtyřka to nebylo a oproti   trojce je to o chlup lepší.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih35957minih35957Svědkyně (1991) [TV inscenace] 
Svědkyně n
minih142407minih142407Loupež ve velkém stylu (2017) 
Going in Style n
minih150701minih150701Che botte ragazzi! (1975) 
Che botte ragazzi! n
minih3666minih3666Bataan (1943) 
Bataan n
minih24041minih24041Le lac des morts vivants (1981) 
Le lac des morts vivants n
minih58524minih58524Krvavý potok (2009) 
Town Creek n
minih31668minih31668Muž, který nebyl (2001) 
The Man Who Wasn't There n
minih26848minih26848Královský hon (1969) 
La chase royale n
minih20914minih20914Jak je důležité míti Filipa (2002) 
The importance of Being Earnest n
minih30712minih30712Frauen sind doch bessere Diplomaten (1941) 
Ženy jsou přeci lepší diplomaté n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)

 Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)
Pach krve 6: Krvavý hotel n
Wrong Turn 6: Last Resort
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Valeri Milev

(pokračování)

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011)

 Pach krve 4: Krvavý počátek (2011)
Pach krve 4: Krvavý počátek n
Wrong Turn 4: Bloody Beginnings
Žánr: akční / horor / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve 3 (2009) [Video]

 Pach krve 3 (2009) [Video]
Pach krve 3 n
Wrong Turn 3: Left for Dead
Žánr: horor / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Declan O'Brien

(pokračování)

Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video]

 Pach krve 2: Cesta nikam (2007) [Video]
Pach krve 2: Cesta nikam n
Wrong Turn 2: Dead End
Žánr: thriller / horor
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Joe Lynch

(pokračování)

Pach krve (2003)

 Pach krve (2003)
Pach krve n
Wrong Turn
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Kanada
Režie: Rob Schmidt

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190488
Osobností: 697719
Fotografií: 763681
Plakátů: 376286
Obsahů a biografií: 178180

Poslední komentáře

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastné a krvavé (2023)

Šťastné a krvavé
O tom, že existují skřítci   Elfové pro země, které o   vánočních svátcích   vyznávají reklamní postavu   Santa Clause společnosti   Coca-Cola, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10