Zari
ohodnotit

Osud světa

Ritaanaa

Další název:
Returner; リターナー
Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
116 minut

Obsah filmu Osud světa

 
2084. Po letech těžkých bojů jsou mimozemské síly blízko ke zničení všeho, co na Zemi ještě zůstalo. V posledním zoufalém pokusu o záchranu lidské rasy bojovnice Milly čeká a spoléhá na cestování v čase... a zabijáka Miyamota... Za osmdesát let se čas pro lidstvo naplní. Jedinou nadějí je odvážný cestovatel v čase, který se musí vrátit do minulosti, aby změnil historii... a další OSUD SVĚTA.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
japonská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Osud světa >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2019
V nedaleké budoucnosti dojde k invazi   mimozemšťanů ve snaze vyhladit lidskou rasu. A   tak  z budoucnosti přicestuje mladá dívka, aby   tomu včas zabránila. Japonská směs sci-fi a   akce, v mnohých scénách připomínající   známý 'manga komiks', se snaží seč může,   avšak přesto má problém pevně držet   pohromadě. Námětově se nejedná o nic   originálního. Snaha napodobit hollywoodské   trháky je víc než znatelná, takže můžeme   vidět doslova do očí bijící odkazy na snímky   'Matrix', 'Terminátor', E.T. Mimozemšťan, Den   nezávislosti, a mnohé další.  Děj už tak   plnohodnotný není, takže se velice často   stává, že to v rámci vývoje děje dosti   zaskřípe. Nejvíce zabolí vynucování vztahu   mezi hlavními představiteli, tedy dívkou Milly   a zabijákem Miyamotou, který jí pomáhá. Když   dívka velmi často vyznívá jako otravné   dítě, nemůže to prostě fungovat. Příběh je   vůbec málo promyšlený a patřičně   scenáristiky zpracovaný. Co má správně   vyznít, nevyzní a co má být, prostě není. A   tak ani citová stránka věci nedokáže navodit   tu správnou atmosféru. Jedná se tedy o   japonský sci-fi zářez nevalné kvality, který   ve snaze být něčím naprosto ztrácí veškerý   svůj um.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2012
Opravdu po shlédnutí se tu objevuje několik   prvků, jenž si tvůrci vypůjčili z jiných   známých titulů.Mě to ale vůbec nevadilo a   úsměv u některých sekvencích, kde se nechali   inspirovat je na místě.Zápletka není zrovna   originální ale asijský vizuál filmu   svědčí.Triky sice vypadají, že pocházejí z   nějakého televizního seriálu, ale na tom tolik   nelpím.Každopádně tento sci-fi film má své   určité kouzlo.
Pecik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.5.2011
Vemte si Nea, přidejte trochu z Války světů a   krapet z ET mimozemšťana a vše vložde do   japonského prostředí-trošku s nadsázkou, ale   přeci jen. Technická návaznost a chytrost   hrdinů jako by se průběžně vytrácela.   Náramek z budoucnosti, který by vyřešil řadu   problémů byl využit pouze tak aby se náhodou   moc neublížilo a doprovodná hudba a efekty byly   dle mého naprosto strašné! Dlouho jsem   přemýšlel zda nejsem ovlivněn a natolik   prolezlý americkou tvorbou, ale i pokud ano tak   tenhle film byl rozhodně marná snaha o slušní   akční scifi. Možná kdyby byl natočen o 5 let   dříve.
Llewelyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Tento film mě zaujal hned na   začátku...blesková akce s velmi sympatickým   hrdinou a velmi sympatickým padouchem. Postava   dívky z budoucnosti se sem velmi hodila a co mě   potěšilo? Chybějící údiv nad zaostalostí   minulosti jak bývá v jiných   "časoprostorových" filmech. V   průběhu filmu děj zaostává za triky a   Miyamoto jakoby ztrácel své schopnosti, které   předvedl na začátku. Moc se mi líbila scéna   se strčením destičky do kabátu a velice   potěšil konec, který nebyl happy endem, za což   tleskám...
Reklama
Hugin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2009
Ač příznivec asijské kinematografie, musím   uznat, že tento film byla zbytečně   překombinovaná záležitost. Také použití   nápadů z jiných filmů bylo až příliš   okaté a nabádá k domněnce, že je režisér   obdivovatelem amerických komerčně úspěšných   velkofilmů. Přesto všechno je film natočen v   duchu asijských tradic, čili vizuálně na velmi   vysoké úrovni, na což si obzvláště potrpím.   Pohled na postřeleného, deštěm zkrápěného,   hlavního hrdinu, jež leží na ulici, je více   než dokonalý. Na déšť a sněžení jsou   Japonci zkrátka odborníci, a jako oni to neumí   natočit nikdo. Ve filmu se najde i pár   originálních drobností, které potěší,   např. záběr na odpadávající nábojnice při   střelbě z jedoucího auta, a pár vtipných a   romantických momentů. Celková koncepce filmu,   připomíná styl japonského sci-fi anime.
Duster
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Tak hloupoučký film člověk jen tak neuvidí.   Pokud by to vše bylo bráno v nadsázce, budiž.   Jako sci-fi komedii bych tohle zkousnul, ale   tvůrci to celé i přes rádobyvtipné   pošťuchování obou hlavních postav berou   hrozně vážně. Námět vykrádá všechno   možné, ale mohl by se na něm postavit slušný   příběh. Ovšem to by musel být úplně jinak   vyprávěný. Takhle film působí jako nechtěná   parodie sebe sama. Což je škoda už jen kvůli   dvojici sympatických ústředních postav,   zajímavé výpravě, kameře i vcelku   propracovaným akčním sekvencím. Pokud by   člověk nevnímal děj, tak se na to opravdu   hezky kouká. Ale to je na téměř dvě hodiny   snímku málo.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Docela zábavná blbina. Je vidět, že režisér   nejspíše rád kouká na hollywoodské trháky a   je to na filmu hodně znát. Chvílemi to vypadalo   jako Terminátor později se z toho stával Matrix   někdy se mihl Den nezávisloti, dokonce i E.T. se   obejvil a pár scén mi hodně připomínalo   Mission impossible 2. Ale to ani moc nevadí,   hlavní je, že se na to dá koukat. Jen je   škoda, že režisér neměl nejpíše moc peněz   jelikož některé triky byly velice slabé.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih118381minih118381Kenau: Bojovnice z Harlemu (2014) 
Kenau n
minih13656minih13656Návrat živé smrti / Návrat oživlých mrtvol (1985) 
The Return of the Living Dead n
minih144411minih144411Vesmír mezi námi (2017) 
The Space Between Us n
minih70818minih70818Ve spánku (2010) 
Dans ton sommeil n
minih110769minih110769Metro (2013) 
Metro n
minih67150minih67150Krokodýl zabiják (2007) [TV film] 
Croc n
minih43703minih43703Dexter (2006) [TV seriál] 
Dexter n
minih164283minih164283Trojitá hrozba (2019) 
Triple Threat n
minih115700minih115700Není čas zemřít (2021) 
No Time to Die n
minih51873minih51873Vesmírní trakeři (1996) 
Space Truckers n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama