Zari
ohodnotit

O labuti [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
59 minut
„Pohádka o zlé královně na motivy Boženy Němcové.“

Komentáře k filmu O labuti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.7.2012
Co dokáže hudba
Zvláštní ale ne špatná   pohádka. Je sice trochu   temná, ale líbí se mi   prostor ve kterém se   odehrává - jakýsi hrad na   mořském břehu a líbí se   mi záběry kamery na mořskou   hladinu v pozadí a na ní   jako na plátně se odehrává   děj. A vyzdvihuji hudbu, ta   se mimořádně povedla,   stačí pér tónů teskné   hudby, housle a hoboj teskně   zní v písňi o labuti. O   lásce, která vše překoná.  

/ z dětství   si tuhle pohádku pamatuji a   tak asi něčím zajímavá   bude, viděl jsem ji dnes   znova a doporučuji
hvezdyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Televizní pohádka podle   Boženy Němcové. Cílovou   skupinou by asi mělo být   dospělé publikum, než je to   dětské. Pro něj je tento   příběh příliš náročný   a umělecký. Způsob   zpracování tv hry svědčí   o tehdejších technických   možnostech Československé   televize. Triky působí   příšerně. Kombinace   reálných záběrů a   televizního studia je   nezdařilá. Tím se   nesnažím autory nijak   shazovat. Je to pohádka pro   pamětníky. Působí   strašidelně a depresivně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
David Fredericks

Fredericks David

Naposled navštívené:
David Fredericks

Fredericks David