ohodnotit

O labuti [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
59 minut
„Pohádka o zlé královně na motivy Boženy Němcové.“

Celkové hodnocení filmu O labuti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.5.2007
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2012
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.7.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2015
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2012
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.7.2016
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
andík
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2009
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih139223minih139223Korunní princ (2015) [TV film] 
Korunní princ n
minih53252minih53252Sbohem, Sabato (1970) 
Indio Black, sai che ti dico: Sei un gran figlio di... (ITA), Adios Sabata (USA) n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih29666minih29666Purpurové řeky (2000) 
Les riviéres pourpres n
minih34935minih34935Seabiscuit (2003) 
Seabiscuit n
minih68583minih68583Vyvěste fangle (1990) [TV pořad] 
n
minih33365minih33365Lovec (1980) 
The Hunter n
minih40559minih40559Přineste mi hlavu Alfreda Garcii (1974) 
Bring Me the Head of Alfredo Garcia n
minih100181minih100181Šťastný smolař (2012) [TV film] 
Šťastný smolař n
minih17501minih17501Příští rok na Balatonu (1980) 
Und nächstes Jahr am Balaton n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (12)
6   - curil
4   - hvezdyn
7   - jmenuji.se
9   - rimeon
6   - melakara
6   - Milicent
7   - Persefonia
5   - motelij
3   - Area
7   - tvo
6   - andík
3   - banik

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:10 - 02:15

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Rodina je nejvíc

01:00 - 01:45

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

01:40 - 02:20

4 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:05 - 02:00

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.299/0.267