reklama
 
ohodnotit

O-bi, O-ba. Zánik civilizace

O-bi, O-ba. Koniec cywilizacji

Další název:
O-Bi, O-Ba: The End of Civilization
Země:
Rok:
1984

Celkové hodnocení filmu O-bi, O-ba. Zánik civilizace

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.6.2018
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.9.2007
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.4.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2018
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2009
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2018
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.11.2007
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4387minih4387Bod zlomu (1991) 
Point Break n
minih25027minih25027Hlídač mrtvých (1998) 
Nightwatch n
minih11234minih11234Lebkouni III. - Temná budoucnost (1994) 
Alien Nation - Dark Horizon n
minih18487minih18487Saturnin (1994) 
n
minih58425minih58425Dopisy pro Julii (2010) 
Letters to Juliet n
minih142778minih142778Hamernická povídačka (1975) [TV inscenace] 
Hamernická povídačka n
minih50131minih50131Dlouhý pád (1994) 
Freefall n
minih42057minih42057Ruth to vidí jinak (2004) [TV film] 
Ruth to vidí jinak n
minih24885minih24885Robin a přátelé (1964) 
Robin and the 7 Hoods n
minih15287minih15287Paklíč (1944) 
Paklíč n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 % (9)
9   - curil
4   - Pitryx
5   - Frolíček
10 - whack
8   - brnvl2105
6   - Kycky
7   - tomas.sulc
5   - karesm
5   - Gucia
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273105
Obsahů a biografií: 138458

Poslední komentáře

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dámský klub (2018)

phs

Dámský klub
divat se na fakt starce s   protezama, jak se libaji se mi   moc nelibilo, ale krome   tohohle jsem se moc hezky   pobavila :-)

Autor: phs | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.259/0.223