ohodnotit

O-bi, O-ba. Zánik civilizace

O-bi, O-ba. Koniec cywilizacji

Další název:
O-Bi, O-Ba: The End of Civilization
Země:
Rok:
1984

Celkové hodnocení filmu O-bi, O-ba. Zánik civilizace

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.6.2018
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.9.2007
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.4.2015
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2018
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2009
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2018
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.11.2007
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20121minih20121Šarlatové písmeno (1995) 
The Scarlet Letter n
minih41798minih41798Rozchod! (2006) 
The Break-Up n
minih115905minih115905Desperately Seeking Santa (2011) 
Desperately Seeking Santa n
minih34870minih34870Otrantský zámek (1977) 
Otrantský zámek n
minih68386minih68386Nechte to koňovi (1987) [TV inscenace] 
Nechte to koňovi n
minih20840minih20840Těžko ho zabít (1990) 
Hard to Kill n
minih51731minih51731Poslední templář (2009) [TV film] 
The Last Templar n
minih58796minih58796Velký strach (1976) 
...e tanta paura n
minih32863minih32863Přeber si to znovu (2002) 
Analyze That n
minih28592minih28592Drsňák Dudley (1999) 
Dudley Do-Right n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 % (9)
9   - curil
4   - Pitryx
5   - Frolíček
10 - whack
6   - Kycky
8   - brnvl2105
7   - tomas.sulc
5   - karesm
5   - Gucia
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155232
Osobností: 641884
Fotografií: 593425
Plakátů: 282002
Obsahů a biografií: 142247

Poslední komentáře

Špión, který mi dal kopačky (201...

Propadák

Špión, který mi dal kopačky
Jediné co bych tomuhle filmu   mohl aspoň trochu pochválit   jsou akční scény, které   filmu ale nedávají až tak   velký smysl. Mila Kunis se k více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 2 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Zkrátka Tarantinovka

Nespoutaný Django
Skvěle podaný western v   jedinečném stylu Quentina   Tarantina s perfektním   příběhem, úžasnými   akčními scénami a výborně   odvedenými hereckými   výkony. Jeden z mých top   filmů.

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Grimsby (2015)

Odpad

Grimsby
Pro mě je tohle naprostý   odpad. Mám Cohena rád, je   neskutečný komediant, ale   tohle překročilo meze.   Úchylárny snesu, ale koukat   jak více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 1 / 10

Rocky 3 (1982)

Můj nejoblíbenější díl

Rocky 3
Mě osobně se trojka líbila   nejvíc z celé ságy.   Nepřichází s ničím   novým, ale to nic nemění na   tom že to je zkrátka klasika   a pořád je více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Akce Bororo (1972)

Naši

Akce Bororo
už v roce 1972 natočili   něco jako vetřelce   dávnověku. Dobré scifi na   tu dobu. Hapka udělal svou   hudbou vynikající kulisu.   Ten film má více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.448/0.378