reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Noc oranžových ohňů

Žánr:
Rok:
1974
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
3/1975

Celkové hodnocení filmu Noc oranžových ohňů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.2% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.2.2008
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2014
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2008
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2013
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.1.2011
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.1.2007
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.8.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.1.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2009
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.10.2014
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2011
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49238minih49238Vražda v Greenwich (2002) [TV film] 
Murder in Greenwich n
minih98688minih98688Přežili jsme invazi (2012) 
Saints and Soldiers: Airborne Creed n
minih116686minih1166863 dny na zabití (2014) 
3 Days to Kill n
minih42466minih42466Poručík Petr (1980) [TV seriál] 
Poručík Petr n
minih18525minih18525Scarlett (1994) [TV minisérie] 
Scarlett n
minih126227minih126227Policajt ze sámošky 2 (2015) [DCP] 
Paul Blart: Mall Cop 2 n
minih54669minih54669Zloděj (1971) [TV film] 
n
minih13674minih13674Návštěva z oblak (1955) 
Návštěva z oblak n
minih56131minih56131Bludiště (1997) [TV pořad] 
Bludiště n
minih50662minih50662Derrick (1974) [TV seriál] 
Derrick n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.2 %
5   - jarda53
4   - hvezdyn
6   - martin.stu
2   - Charlie35
6   - R.RICKIE
4   - sakro
8   - oulisna
6   - rosta12
7   - kepsar
10 - vo.truhlas
2   - Bape
4   - Warden
10 - Gremmie
9   - tvo
8   - Bohous.gr
7   - Pavelpi
6   - Moutain
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.356/0.333