Duben
ohodnotit

Nepolíbená

Never Been Kissed

Další název:
Nepobozkaná (SK)
Rok:
1999
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
8.7.1999
„V ničem nevynika!a, nebyla okouzlující ani oblíbená, až jednou...“

Obsah filmu Nepolíbená

 
Josie Gellerová, pětadvacetiletá přepečlivá novinářka Chicago Sun-Timesů, je nejmladší z týmu a vůbec nic ji nezajímá než novinařina. Její soukromý život je prakticky nulový, vždyť ještě neměla žádného kluka, který by jí dal pořádnou pusu. Nesympatický a směšný vydavatel novin, ve kterých Josie pracuje, ale přísně hlídá čtenářský zájem a ignoruje možnosti svých zaměstnanců, a proto vyšle právě Josie, aby napsala senzační článek o středoškolácích. Mladá novinářka, sama spíš ve škole neoblíbená šprtka, musí něco za každou cenu udělat, aby se stala populární a získala podklady pro svou práci. Pomůže jí její sportovní brácha. Přihlásí se do...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Raja GosnellRaja Gosnell  
hraje:
Drew BarrymoreDrew Barrymore.....Josie Gellerová [24]   
Molly ShannonMolly Shannon.....Anita [34]   
David ArquetteDavid Arquette.....Rob Geller [27]   
Michael VartanMichael Vartan.....Sam Coulson [30]   
John C. ReillyJohn C. Reilly.....Gus [33]   
Garry MarshallGarry Marshall.....Rigfort [64]   
Sean WhalenSean Whalen.....Merkin [34]   
Leelee SobieskiLeelee Sobieski.....Aldys [16]   
Jeremy JordanJeremy Jordan.....Guy Perkins   
Jessica AlbaJessica Alba.....Kirsten [17]   
Marley SheltonMarley Shelton.....Kristin [25]   
Jordan LaddJordan Ladd.....Gibby [24]   
Cindy WilliamsCindy Williams.....George [51]   
Jenny BicksJenny Bicks.....učitelka Haskellová [35]   
Katie LansdaleKatie Lansdale.....Tracy   
Branden WilliamsBranden Williams.....Tommy [24]   
scénář:
Abby KohnAbby Kohn  
Marc SilversteinMarc Silverstein  
hudba:
David NewmanDavid Newman  
Mary RamosMary Ramos.....supervize   
Michelle KuznetskáMichelle Kuznetská.....supervize   
George ClintonGeorge Clinton....."Me, Myself and I" [57]   
kamera:
Alex NepomniaschyAlex Nepomniaschy  
střih:
Debra ChiateDebra Chiate  
Marcelo SansevieriMarcelo Sansevieri  
Zdenek PatočkaZdenek Patočka  
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Bontonfilm-Beta
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 7 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Nepolíbená >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.4.2016
Správná puberťácká komedie, kde se zaručeně   zasmějete. D.Barrymore ( moje velmi oblíbená   komediální herečka ) v roli novinářky, která   díky své první velké reportáži dostane znovu   šanci si prožít studentský život na střední   škole.
Ten její skutečný za moc nestál, tak   si tento nový - fiktivní - začne náležitě   užívat.
Jejím největším pomocníkem v tomto   ohledu bude její bratr Rob. V podání skvělého   D.Arquetteho - jeho role byla vynikající - jeho   výstupy nezapomenutelné. Pokud zapomenu na   všechno z této komedie, tak na něj rozhodně   nikdy ne :-).
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2015
Nepolíbená
Komedie, která je docela nevýrazná, a to   hlavně v užitém humoru, kde mohli tvůrci   rozhodně přitlačit na pilu. Ne zas tak špatný   námět byl zde následován slabším dějem,   nepřesvědčivými hereckými výkony a   kýčovitou romantikou, jež vyústí   přeslazeným, pohádkově nereálným koncem. Ale   abych filmu jen nekřivdil, tak musím uznat, že   jsem se několikrát pěkně zasmál a konec   konců mě to neunudilo.
ras84
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.5.2013
Nepobozkaná (1999)
priemerná romantická komédia s nevýraznou a   chabou drew barrymore. scenár je plný klišé,   nelogických zvratov/nápadov a dier. väčšina   rádoby vtipných scén je skôr škodoradosťou,   ako humorom... no v skratke, film sa nevydaril a   ak ho miniete, o nič zásadné neprídete.   dokonca aj drew má vo svojej filmografii značne   lepšie kúsky.

+ vedľajšie postavy, ktoré   ale nemajú dosť miesta
- výkon drew   barrymore
- slabý humor
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2011
Tak trošku dívčí variace na naší klasiku v   podobě Vrať se do hrobu. Bohužel americká   variace se všemi svými klady i zápory. Takže   zcela klasicky tu máme mladou holku, jež si na   střední škole zrovna moc úspěchů u svých   vrstevníků nevydobyla, která dostane druhou   šanci. Samozřejmě si počíná zcela špatně a   tak má brzy zaděláno na „trauma střední   škola 2“. Nebyl by to však typicky klišovitý   příběh, aby se neobjevila skutečnost, která   udělá ze zmatené Josie všemi obletovanou kost.   Nojo, takových věcí už sme všichni viděli.   Ne vždy to sice funguje, ale zdejší realizace   nepatří k těm špatným, i když do první ligy   má taky docela daleko. Taky jste si všimli, že   střední škola v Americe je na úrovni prvního   stupně základky v Čechách? Tím myslím   například „Josie – Hnusy“. A Nepolíbená   rozhodně nejni žádnou výjimkou, snad v každé   americké komedii z prostředí SŠ je něco   takového…Další problém je, že to není   příliš vtipné. Josie si sice počíná jako   slon v porcelánu, ale tím typicky pitomým   způsobem, takže byste to nevěřili ani její   babičce. Na druhou stranu – její vizáž   „zachovalé padesátnice“ jak na mě   působila, nějaké ty náznaky úsměvu přeci   jenom sklidí. A Drew Barrymore je naštěstí   sympatická alespoň do tý míry, že svým   chováním příliš neštve. To začínající   Jessica Alba je trošku jiná kategorie, ale zase   se na ní moc dobře kouká. Potěšila mě též   přítomnost mladinké Leelee Sobieski, a Davida   Arquetta – jeho variace na Toma Cruise je   bezchybná. Kdo by to byl řekl, kolik můžou   dokázat sluneční brýle…Byl jsem zvědav na   svého oblíbence Jamese Franca, ale upřímně,   musel jsem si pár scén projet znovu, abych ho   vůbec zaregistroval…Skutečnost, která mě   taktéž potěšila, i když s filmem vlastně   nijak nesouvisí, je příjmení hlavní hrdinky.   Gellerová. A dokonce jsem nějaké asociace s   Monicou z Přátel našel:-) Co naopak   nepotěšilo, ale ani nijak nepřekvapilo je   přeslazený a zcela typický konec (a ono   „prozrazení na plese“ sem viděl už   tolikrát, že mě lehce naštvalo). Naopak,   závěrečné titulky s fotkami jsou velmi   originální a to mě donutilo shlédnout je   vážně až do konce:-) Jinak jako celek to   funguje celkem obstojně, nenudil jsem se, ale   opět to stačí jenom jako jednorázovka…
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2010
Romantická komedie, která sice ničim   nepřekvapí, ale kouká se na ní hezky. Líbila   se dokonce i mě a to rozhodně nejsem žádnej   romantik :D Josie pracuje jako novinářka a má   před sebou zajímavej úkol: Napsat reportáž o   středoškolácích, což znamená i znovu začít   chodit do školy a předstírat   sedumnáctiletou... Josie se toho nejdřív dost   bojí, jelikož na svých sedumnáct let   nevzpomíná zrovna moc ráda. Byla tím   největším outsiderem a nejraděj by celou   střední vymyzala ze svýho života. Jak už to   tak v takovýchle filmech bejvá, samozřejmě tu   potká i muže svých snů... Jak to všecko   dopadne už mrkněte sami.
MichalVoska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Komedie, která stačí vidět jen jednou...
Nemohu si pomoci, ale stejně ako v mnohých   jiných filmech se snaží z herců, na kterých   je zub času už znát dělat mladíky a mladice,   ne li přímo pubertáky... Drew nezaujala,   celkové pojetí filmu příliš čitelné až   nudné. Jednou vidět a dost...
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.11.2009
Never Been Kissed
Tak tohle ne, Nepolíbená je dle mého osobního   názoru naprosto nudná záležitost, která   nepobaví svým příběhem, ale spíš svým   stupidním obsahem.
Ano, řeší rozdělení   lepších a horších lidí, především na   střední škole, co si budeme povídat ono je to   tak i v samotném životě, ale zde se řeší   konkrétně středoškolská elita a loseři,   možná se jedná o nadčasové téma, ale kdo se   na to chce koukat?
Drew Barrymore mi do role   vůbec nesedla a když přejdu fakt, že snímek   je neskonale stupidní nemluvím o jeho závěru,   protože ten předčil má očekávání, myslela   jsem si, že film horší být nemůže, ale omyl.  
Není nad to stát před přeplněným stadionem   a čekat až přijde Váš vyvolený, kterému   jste sdělili, že ho milujete prostřednictvím   časopisu a k tomu všemu stát tam po dobu pěti   minut, nic ponižujícího už asi scénáristu   nenapadlo.
Ten název je docela trefný, každý   kdo bude Nepolíbený tímto filmem může být   šťastný, co šťastný, přešťastný!
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Tak nevim...Drew Barrymore má podobných filmů   ve své filmografii už celou řadu a je fakt, že   jí takovýhle filmy sluší. Tenhle je ale ovšem   celkem průměrný a jiskry přeskakující mezi   postavami nejsou až tak dotažené, aby to   člověka vtáhlo do děje jako jiné podobné   filmy. Mě osobně tenhle konkrétní film stačí   vidět jednou.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2008
tento žánr prostě Drew sedne - tentokráte má   předstírat že je někdo, kým kdysi chtěla   být...musí se vrátit na střední školu, kde   kde jako šprtka byla nešťastná a oddechla si,   když toto období života skončilo.
Jenže co   by pro článek neudělala, že? a tak je   postavena do role, do které za pomoci bratra   nakonec výborně zapadne a najde i muže svých   snů.
Je to romantika nejhrubšího zrna, ale   podle mého názoru nikdy nesklouzává k   trapnosti - je to prostě a jednoduše   romantické, vtipné a stejně jako postava Drew   ve filmu občas i chytré.
soptik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2005
Velmi pěkný "slaďák", na který se   dá dívat víc než jen jednou.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih107820minih107820Mimoni (2015) 
Minions n
minih40322minih40322Zátoka ticha (2004) 
Mean Creek n
minih8564minih8564Hospoda (1996) [TV seriál] 
Hospoda n
minih46148minih46148Tropická bouře (2008) 
Tropic Thunder n
minih42108minih42108Genij vlasti (1998) [TV inscenace] 
Genij vlasti n
minih7911minih7911Sláva (1989) 
Glory n
minih28568minih28568Velký průšvih (2002) 
Big Trouble n
minih22614minih22614Vlak plný peněz (1995) 
Money Train n
minih32789minih32789Svatba v terénu (1972) [TV film] 
Svatba v terénu n
minih43542minih43542Dům hrůzy (1959) 
House on Haunted Hill n


Hodnocení:n12345678910
Nepolíbená (1999)Nepolíbená (1999)Nepolíbená (1999)Nepolíbená (1999)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10