Duben
ohodnotit

Nepolíbená

Never Been Kissed

Další název:
Nepobozkaná (SK)
Rok:
1999
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
8.7.1999
„V ničem nevynika!a, nebyla okouzlující ani oblíbená, až jednou...“

Komentáře k filmu Nepolíbená

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 10
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2008
tento žánr prostě Drew   sedne - tentokráte má   předstírat že je někdo,   kým kdysi chtěla   být...musí se vrátit na   střední školu, kde kde jako   šprtka byla nešťastná a   oddechla si, když toto   období života skončilo.
Jenže co by pro článek   neudělala, že? a tak je   postavena do role, do které   za pomoci bratra nakonec   výborně zapadne a najde i   muže svých snů.
Je   to romantika nejhrubšího   zrna, ale podle mého názoru   nikdy nesklouzává k   trapnosti - je to prostě a   jednoduše romantické,   vtipné a stejně jako postava   Drew ve filmu občas i   chytré.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.11.2009
Never Been Kissed
Tak tohle ne, Nepolíbená je   dle mého osobního názoru   naprosto nudná záležitost,   která nepobaví svým   příběhem, ale spíš svým   stupidním obsahem.
Ano, řeší rozdělení   lepších a horších lidí,   především na střední   škole, co si budeme povídat   ono je to tak i v samotném   životě, ale zde se řeší   konkrétně středoškolská   elita a loseři, možná se   jedná o nadčasové téma,   ale kdo se na to chce   koukat?
Drew Barrymore   mi do role vůbec nesedla a   když přejdu fakt, že   snímek je neskonale stupidní   nemluvím o jeho závěru,   protože ten předčil má   očekávání, myslela jsem   si, že film horší být   nemůže, ale omyl.
Není nad to stát před   přeplněným stadionem a   čekat až přijde Váš   vyvolený, kterému jste   sdělili, že ho milujete   prostřednictvím časopisu a   k tomu všemu stát tam po   dobu pěti minut, nic   ponižujícího už asi   scénáristu nenapadlo.
Ten název je docela   trefný, každý kdo bude   Nepolíbený tímto filmem   může být šťastný, co   šťastný, přešťastný!
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.4.2016
Správná puberťácká   komedie, kde se zaručeně   zasmějete. D.Barrymore ( moje   velmi oblíbená komediální   herečka ) v roli novinářky,   která díky své první   velké reportáži dostane   znovu šanci si prožít   studentský život na   střední škole.
Ten   její skutečný za moc   nestál, tak si tento nový -   fiktivní - začne náležitě   užívat.
Jejím   největším pomocníkem v   tomto ohledu bude její bratr   Rob. V podání skvělého   D.Arquetteho - jeho role byla   vynikající - jeho výstupy   nezapomenutelné. Pokud   zapomenu na všechno z této   komedie, tak na něj rozhodně   nikdy ne :-).
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.5.2009
Tak nevim...Drew Barrymore má   podobných filmů ve své   filmografii už celou řadu a   je fakt, že jí takovýhle   filmy sluší. Tenhle je ale   ovšem celkem průměrný a   jiskry přeskakující mezi   postavami nejsou až tak   dotažené, aby to člověka   vtáhlo do děje jako jiné   podobné filmy. Mě osobně   tenhle konkrétní film   stačí vidět jednou.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2015
Nepolíbená
Komedie, která je docela   nevýrazná, a to hlavně v   užitém humoru, kde mohli   tvůrci rozhodně přitlačit   na pilu. Ne zas tak špatný   námět byl zde následován   slabším dějem,   nepřesvědčivými hereckými   výkony a kýčovitou   romantikou, jež vyústí   přeslazeným, pohádkově   nereálným koncem. Ale abych   filmu jen nekřivdil, tak   musím uznat, že jsem se   několikrát pěkně zasmál a   konec konců mě to neunudilo.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2011
Tak trošku dívčí variace   na naší klasiku v podobě   Vrať se do hrobu. Bohužel   americká variace se všemi   svými klady i zápory. Takže   zcela klasicky tu máme mladou   holku, jež si na střední   škole zrovna moc úspěchů u   svých vrstevníků   nevydobyla, která dostane   druhou šanci. Samozřejmě si   počíná zcela špatně a tak   má brzy zaděláno na   „trauma střední škola   2“. Nebyl by to však   typicky klišovitý příběh,   aby se neobjevila skutečnost,   která udělá ze zmatené   Josie všemi obletovanou kost.   Nojo, takových věcí už sme   všichni viděli. Ne vždy to   sice funguje, ale zdejší   realizace nepatří k těm   špatným, i když do první   ligy má taky docela daleko.   Taky jste si všimli, že   střední škola v Americe je   na úrovni prvního stupně   základky v Čechách? Tím   myslím například „Josie   – Hnusy“. A Nepolíbená   rozhodně nejni žádnou   výjimkou, snad v každé   americké komedii z   prostředí SŠ je něco   takového…Další problém   je, že to není příliš   vtipné. Josie si sice   počíná jako slon v   porcelánu, ale tím typicky   pitomým způsobem, takže   byste to nevěřili ani její   babičce. Na druhou stranu –   její vizáž „zachovalé   padesátnice“ jak na mě   působila, nějaké ty   náznaky úsměvu přeci jenom   sklidí. A Drew Barrymore je   naštěstí sympatická   alespoň do tý míry, že   svým chováním příliš   neštve. To začínající   Jessica Alba je trošku jiná   kategorie, ale zase se na ní   moc dobře kouká. Potěšila   mě též přítomnost   mladinké Leelee Sobieski, a   Davida Arquetta – jeho   variace na Toma Cruise je   bezchybná. Kdo by to byl   řekl, kolik můžou dokázat   sluneční brýle…Byl jsem   zvědav na svého oblíbence   Jamese Franca, ale upřímně,   musel jsem si pár scén   projet znovu, abych ho vůbec   zaregistroval…Skutečnost,   která mě taktéž   potěšila, i když s filmem   vlastně nijak nesouvisí, je   příjmení hlavní hrdinky.   Gellerová. A dokonce jsem   nějaké asociace s Monicou z   Přátel našel:-) Co naopak   nepotěšilo, ale ani nijak   nepřekvapilo je přeslazený   a zcela typický konec (a ono   „prozrazení na plese“ sem   viděl už tolikrát, že mě   lehce naštvalo). Naopak,   závěrečné titulky s   fotkami jsou velmi   originální a to mě donutilo   shlédnout je vážně až do   konce:-) Jinak jako celek to   funguje celkem obstojně,   nenudil jsem se, ale opět to   stačí jenom jako   jednorázovka…
ras84
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.5.2013
Nepobozkaná (1999)
priemerná romantická   komédia s nevýraznou a   chabou drew barrymore. scenár   je plný klišé, nelogických   zvratov/nápadov a dier.   väčšina rádoby vtipných   scén je skôr   škodoradosťou, ako   humorom... no v skratke, film   sa nevydaril a ak ho miniete,   o nič zásadné neprídete.   dokonca aj drew má vo svojej   filmografii značne lepšie   kúsky.

+   vedľajšie postavy, ktoré   ale nemajú dosť miesta
- výkon drew barrymore
- slabý humor
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.12.2010
Romantická komedie, která   sice ničim nepřekvapí, ale   kouká se na ní hezky.   Líbila se dokonce i mě a to   rozhodně nejsem žádnej   romantik :D Josie pracuje jako   novinářka a má před sebou   zajímavej úkol: Napsat   reportáž o   středoškolácích, což   znamená i znovu začít   chodit do školy a   předstírat   sedumnáctiletou... Josie se   toho nejdřív dost bojí,   jelikož na svých sedumnáct   let nevzpomíná zrovna moc   ráda. Byla tím největším   outsiderem a nejraděj by   celou střední vymyzala ze   svýho života. Jak už to tak   v takovýchle filmech bejvá,   samozřejmě tu potká i muže   svých snů... Jak to všecko   dopadne už mrkněte sami.
soptik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2005
Velmi pěkný   "slaďák", na   který se dá dívat víc než   jen jednou.
MichalVoska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Komedie, která stačí vidět jen jednou...
Nemohu si pomoci, ale stejně   ako v mnohých jiných filmech   se snaží z herců, na   kterých je zub času už   znát dělat mladíky a   mladice, ne li přímo   pubertáky... Drew nezaujala,   celkové pojetí filmu   příliš čitelné až   nudné. Jednou vidět a   dost...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih75610minih75610Velká fuška (2010) 
The Heavy n
minih36722minih36722Král Artuš (2004) 
King Arthur n
minih28783minih28783Na pokraji slávy (2000) 
Almost Famous n
minih37494minih37494Bejvalek se nezbavíš (2009) 
Ghosts of Girlfriends Past n
minih32653minih32653Charlieho andílci: Na plný pecky (2003) 
Charlie's Angels: Full Throttle n
minih80914minih80914Báječný hotel Marigold (2012) 
The Best Exotic Marigold Hotel n
minih8364minih8364Hluboký spánek (1946) 
The Big Sleep n
minih38930minih38930Velmi nebezpečné známosti 3 (2003) [Video] 
Cruel Intentions 3 n
minih43269minih43269Konec hry (2006) 
End Game n
minih16589minih16589Poslední pirát (1983) 
Nate and Hayes n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:30 - 11:25

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Dunhuang: perla Hedvábné cesty

10:10 - 11:05

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:40 - 10:55

66 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190540
Osobností: 697813
Fotografií: 763956
Plakátů: 376532
Obsahů a biografií: 178266

Poslední komentáře

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Dračí princ (2015)

70%? To jako vážně? :-D

Dračí princ
Po dlouhé době bude mé   hodnocení úplně jinde, než   u zbytku uživatelů. Cca 70%,   tedy nadprůměr, je opravdu   velký přestřel. Ruská   verze více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10