ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Nejlepší způsob jak zemřít

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.1.2009
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2010
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2003
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.6.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.11.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2008
milestr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2007
Marek99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20546minih20546Takoví jsme byli (1973) 
The Way We Were n
minih55848minih55848Roman Polanski: Pravdivý příběh (2009) 
Roman Polanski: Wanted and Desired n
minih16401minih16401Popel a démant (1958) 
Popiol i diament n
minih79948minih79948Teror (2011) 
Trespass n
minih20322minih20322Šťastnou cestu (1943) 
Šťastnou cestu n
minih23297minih23297Winchester 73 (1950) 
Winchester '73 n
minih36726minih36726Lovci pokladů (2004) 
National Treasure n
minih138404minih138404Nezlob (2015) 
Non essere cattivo n
minih10133minih10133Kdysi byli bojovníky (1994) 
Once Were Warriors n
minih48317minih48317Rachel, Rachel (1968) 
Rachel, Rachel n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.5 % (13)
9   - curil
5   - M.A.G.
6   - Kuvik
6   - Bara.40
6   - Tom_Hardy
5   - Faye
6   - R.RICKIE
3   - luan66
1   - miroslav22
7   - rosta12
8   - Kloby
7   - milestr
7   - Marek99
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.294/0.262