Zari
ohodnotit

Ztracený čas

Die verlorene Zeit

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
105 minut
„Oba jsou přesvědčeni, že ten druhý zemřel...“

Obsah filmu Ztracený čas

 
Film líčí pozoruhodný příběh lásky uprostřed koncentračního tábora v roce 1944 v Polsku. Odvaha polského vězně je taková, že se mu podaří zachránit svou židovskou přítelkyni. Uniknou z tábora a přežjí nebezpečnou cestu ke svobodě. Ale ve zmatku končící války, jsou násilně odděleni a každý z nich je přesvědčen, že ten druhý zemřel. O více než třicet let později v New Yorku šťastně vdaná 52-letá žena náhodou zjistí, že její bývalý polský milenec je stále naživu. A ona se s ním chce znovu vidět...

Zdroj: TV Barrandov

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
německá
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ztracený čas >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.1.2024
Podle mého trochu zlehčující pohled na pobyt v   koncetráku možná proto že to bylo z Německé   produkce ale většinou filmy z tohoto prostředí   jsou drsné a ukazují krutost němců a tady toho   moc vidět nebylo ,spíše naopak za flašku si   tam žid koupil chvíli klidu a ještě se   ženou,spíš než drama z koncentráku to byl   milostný příběh ,pro jednou se to dalo.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.7.2015
Zajímavý film, který mě překvapil. Mám rád   příběhy z doby druhé světové války a i tady   se projevuje krutost německých okupantů, ale   lépe nevyznějí ani ruští   "osvoboditelé". Jejich likvidace nebo   deportace na Sibiř jim nepohodlných lidí z   osvobozených území je stejně zločinná jako   válečná zvěrstva. Ve filmu mě trochu vadí   vyprávění děje ve dvou časových rovinách,   to bych si dokázal odpustit.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Ztracený čas (2011)Ztracený čas (2011)Ztracený čas (2011)Ztracený čas (2011)
Reklama