Jeden svět
ohodnotit

No mires para abajo

Další název:
Don't Look Down
Rok:
2008
Délka:
85 minut

Obsah filmu No mires para abajo

 
Příběh se odehrává v Buenos Aires, kde žije devatenáctiletý Eloy. Mladík studuje fyziku a zároveň pracuje v rodinné firmě na výrobu náhrobků, okrasných soch a dalších předmětů spojených s výzdobou hrobů. Po smrti svého otce si začne mladík psát deník a představuje si, jak ho v noci otec navštíví a bude si číst v deníku. Senzibilní Eloy ztrátu silně prožívá a stane se náměsíčným. Jedné noci se při chůzi na střeše sousedního domu zřítí střešním oknem přímo do postele Elviry. Třicetiletá Španělka je na dovolené v domě své babičky. Po počátečních rozpacích mezi nimi vznikne blízký vztah a zkušenější žena začne svého milence zasvěcovat do tajů...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
španělská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu No mires para abajo >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MambaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.8.2022
Nedívej se dolů (s výjimkou ženského klína)
Říká se, že lidský mozek je složitější   útvar než celý vesmír. Máme v sobě   mimořádné schopnosti, jen je nedokážem   využít a u většiny postupem času zakrní.   Telepatie, telekineze, ovládání času a   cestování v něm. Představa tantrické lásky s   krásnou byť o něco staší ženou vůvec není   nepříjemná.
Pokud se tyto schopnosti mají   probudit a aktivovat prostřednictvím   nekonečného milování s přitažlivou ženou,   proč ne. A není to jen o pouhopouhém aktu, ale   také o vzájemném soucítění, porozumnění,   blízkosti, harmonii.
To všechno ano, jen ta   cestovní kancelář, ta mi moc nesedí. Dostat se   při vyvrcholení do různých měst, ať už je   to Seville, Valparaíso, Montevideo - hm, tady   tomu moc nevěřím. Spíš bych věřil tomu, že   se dá dostat na chvilku na druhý břeh (ne   nadarmo se vyvrcholení říká malá smrt), do   středu červí díry nebo do jiných   dimenzí.
Ve filmu záleží na počtu   přírazů. Kritickou hranicí je 81. Hm, na jednu   stranu je to takové hnusně technické (je to asi   dost individuální), na druhou stranu - kdo jste   to chlapi počítal a kdo jste toho dosáhnul? 85   přírazů = Santiago de Compostela, 99 = Venuše,   121 = Alfa Centauri... (trochu zlehčuji)
Jedno   moudro nakonec. "Každá žena je   čarodějka. Ani to nemusí o sobě vědět a   chlap už vůbec ne. Když je dobrá, dokáže pro   vás oba vykouzlit krásný život, když umí   čarovat mizerně, tak otráví život sobě i   tobě. Na chlapovi je, aby dokázal obojí   přijmout."
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.7.2017
Nedívej se dolů
Po delší době romantický film s erotickým   námětem, kdy mi jsou oba hlavní představitelé   sympatičtí. Hezké vyprávění s malou ukázkou   jiného milování, než na jaké jsme zvyklí.   Pro některého diváka může být film i   inspirací. Také mně se líbil taneček Elviry v   průhledném župánku, který se prolíná se   záběry její tančící babičky. Navíc mě   oslovila zvláštní krása herečky Antonelly   Costa, které dávám přednost před jinými   šlechtěnými kráskami.


Hodnocení:n12345678910
No mires para abajo (2008)No mires para abajo (2008)No mires para abajo (2008)No mires para abajo (2008)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10