Zari
ohodnotit

Super drbna [TV seriál]

Jak na Marcuse (2008) - 2. díl (2. série)

Never Been Marcused

Rok:
2008
Délka:
40 minut
 

Obsah filmu Jak na Marcuse

 
Prázdniny končí a Dan se vrací zpět k Sereně. Nebo to snad byla jen jedna poblázněná noc? Blair, aby udělala dojem na svého nového přítele, který navíc pochází ze šlechtické rodiny, rozhodne se uspořádat velkolepý večírek. Snaží se na něj dostat co nejvíce lidí, a tak pověří i svoji služku, aby někoho sehnala. Mimo jiné se zde objevuje i Chuck v doprovodu hraběnky Catherine Beaton (Mädchen Amick, v seriálu "Pohotovost" ztvárňuje roli Wendall Meade). Jak všichni tuší, Chuck se zde s ní neukázal náhodou.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.3.2014
Jak na Marcuse
Hodnocení na IMDB je 74 %, hodnocení zde je 80,1   %.
Blair si začla s Marcusem, což se   samozřejmě nelíbí Chuckovi, který začal   žárlit. Teď tedy vymýšlí, jak na Marcuse.   Originální název Never Been Marcused - nikdy   nebyla v Marcusově kůži, je odkazem na film   "Nepolíbená" s Drew Barrymore v   hlavní roli, jenž se původně jmenuje   "Never Been Kissed".
Pořád jsou   prázdniny a smetánka si může stále užívat.   I když tedy jejich školní týden také   nevypadá nějak závratně nabytý. Navíc   Humphreyovi, kteří jsou zde za chudáky, jsou ve   skutečnosti docela zazobaný a mě by vůbec   nevadilo živořit si jako oni. Věčně nikdo z   nich nic nedělá, Rufus si otvírá galerie jak   se mu zachce, pohoda, klídek, prachy se   neřeší. Navíc se jeho děti stále někde   toulají, na to že jsou to středoškoláci, tak   mají dost benevolentní vycházky. Když já   někam chtěl jít dvakrát v týdnu, už jsem si   musel vyslechnout přednášku. Natož chodit si   takhle každý den, flámovat, potulovat se s   holkama, prostě Rufus to má fakt na háku a nic   neřeší...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama